• 18ats.

    Vilniuje atsidare Ozo prekybos centras, gal jau apsilanket?

    Domina apsilankiusiu ispudziai, kaip patiko parduotuves? Isdestymas? Kuo skiriasi nuo kitu prekybos centru? Kokios kainos? Busiu dekinga patenkinusioms mano smalsuma:)

    RaseleApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Už jokius pinigus nekeisčiau Europos į kitą prekybos centrą. Dar Panorama šiek tiek turi mano akyse reiitingų:))) O dėl Ozo, sunku ką ir pasakyti. Trečias aukštas dar praktiškai neatidarytas, ten bus visokie restoranai. Kituose aukštuose irgi didelė dalis parduotuvių bus atidaroma rugsėjo 1, 15 d. ir pan. Patiko viena parduotuvė - vokiečių - prekiauja batais. Na pavadinimo nepasakysiu:))) Tai didžioji dauguma batų iki 100-150 Lt, bent jau tie, kuriuos teko "pakelti (sudomino). Ir modeliai labai jau skiriasi nuo visokių vivų, step top, danijos. Nebuvau Prisma parduotuvėje, nebeužteko jėgų:))) Šiaip dydžiu lenkia visus kitus esančius prekybos centrus. Dar, visai patiko vaikų žaidimo aikštelė, kurioje gali rasti užsiėmimo nuo kokių 5 m. vaikučiai. Bet ir ten dar ne viskas veikia. Tai, kadsunku kaip ir įvertinti, kai ne viską gali pamatyti. Be to, yra jų tinklapis www.ozas.lt, tai bent jau galima su parduotuvių pavadinimais susipažinti. Na, o kainos, tai tikrai nebus jau mažesnės nei kituose centruose, kadangi yra daug tų pačių firmų parduotuvių, kurios jau veikia pvz.. Akropolyje.

    elegancija

  2. 1

    Ozas, Panorama, Akropolis ..... man jie visi tokie panašūs....

    Jorkaile

  3. 1

    ne bet girdejau labai geras ir didelis parduotuviukas

    ervijota

  4. 1

    Buvome Oze vaikų žaidimų kambary. Labai patiko mano dukrytei (13 mėn.) ten laipioti, čiuožti, ridenti kamuolius, dėlioti Lego, nes yra mažesniems vaikučiams skirta žaidimų aikštelė. Bet kai būna daugiau vaikų, nelabai kas paiso to nurodymo ir mažesniųjų aikštelėje laksto visokio amžiaus vaikučių. Netoli šios aikštelės yra mamos ir vaiko kambarys, kur galima nueiti pamaitinti ar pervystyti savo mažylį. Tikrai pramoga visai gera visai šeimai ir didesniems vaikučiams.

    elegancija

  5. 1

    Buvau antrą kartą Oze, bet ir vėl iki Prizmos neteko nueiti. Pastebėjau, kad dar ne visos parduotuvės veikia. Beje, mačiau akciją, kad iki spalio 1 d. Oze, "Mada vaikams" vyksta akcija, perkant dvi prekes, antrai prekei taikoma 50 proc. nuolaida. Bet kai aš buvau, dar ji nedirbo. Be to, buvom prie Vaikų žaidimų aikštelės, tai mačiau, kad yra padaryta atskira žaidimų aikštelė visai mažiems pypliukams iki 3 m. Ten yra namelis, kamuoliukai, čiuožykla ir pan. Gerai, kai atskirta nuo didesnių, galima saugiau paleisti vaikutį pažaisti. O kainuo 12 Lt, laikas neribojamas.

    elegancija

  6. 1

    buvom per pati atidaryma.minios.viskas brangu.liftas tik vienas veike.nei vienas apsaugininkas nezinojo,kaip pakliuti iki konkrecios masinu stovejimo vietos,nes atseit ne ju cia sritis ir rekomenduoti negalejo kas galetu patarti.isejimai nepazymeti sutartiniais zenklais.na, as vokieciu kalbos nemoku,nes baigusi prancuzu ir anglu kalbas,bet Vokietijoje nebuvau susidurusi su panasiomis problemomis,o jei ant ranku dar vaikiuka laikai,tai vos ne ponu pasijauti.viliuosi,kad siuo metu jau viskas padoriau.

    gintarep

  7. 1

    Vyras buvo nuvaziaves i Prisma bet jam ten visai nepatyko.Sake kaip kokioj Norfoj

    Irina

  8. 1

    neteko, bet butu idomu, nes gyvename ir mes tolokai, vilniu matom per penkis metus gal karta, tai jau sparciai keiciasi:)

    erika1984

  9. 1

    neteko dar lankytis, nes mes gyvename siauliuose

    mysteryy

  10. 1

    Man sis prekybos centras visai nepatiko..visu pirma vien ivaziavimas ir isvaziavimas - kaip kokiais labirintais ilgiausiai uztrunki, tada ta pati didybe, o kartu ir balaganas, zmoniu minios;))))nieko ispudingo...daug fainiau ir jaukiau "europoj", "panoramoj" ir net gi paciam "akropolyje":))))

    raimoskyte