• 32ats.

    Kokio tipo maista megsta cia susirinkusios mamytes?

    pasidare idomu,kokio tipo maista megsta cia susirinkusios ponios ir paneles? saldziau,rugsciau, svelnesni ar astresni maista?
    As asmeniskai megstu astresni maista,dievinu ,raugintus kopustus,marinuotus agurkus,silke,paprikas,cesnaka,svogunus :)))
    o jus?

    Milana69Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Nesu gurmanė, nemėgstu visokių jūros gėrybių. Bet ir kažkokios mėgiamos virtuvės irgi neturiu. Mėgstu patiekalus su baltais padažais, bet tik neaštrius patiekalus. Labiausiai patinka kai kas nors pagamina, tada galiu ragauti visokius patiekalus.

    elegancija

  2. 4

    aisku,kiek zmoniu tiek ir skoniu :)) bet kaip matau daugumai patinka siek tiek astresni patiekalai....

    Milana69

  3. 4

    saldumynai manes netraukia, nebent pati issikepu obuoliu pyraga, arba vyras padaro tingini, tai tokie mano salumynai, o kitu man galetu nebuti:)))
    astriai nevalgau:) nemegstu jokiu astriu padazu,.druskos visai nenaudoju niekur.megstu, vistiena ,zuvi.dabar daug valgau darzoviu, vaisiu.burokelius labai megstu, raugintus agurkus, raugintus kopustus.patinka visokios sriubos, grybai, megstu suri, krabu misraine labai patinka, salotos-graikiskos:)) aisku ir be cepelinu ir balandeliu neisivaizduoju, nors karta i 2men turiu suvalgyti:)))))

    ievutek

  4. 4

    As megstu labai zuvi.Ypac lasisa.Is mesos vistiena daznai valgau,visai nemegstu jautienos.Prie saldumynu netraukia.Nuo visokiu jogurtu pucia vidurius.Megstu darzoves.Is vaisiu labiausiai patinka vynuoges ir kiviai.Nors nesu megeja labai astriai,bet kai darau valgyti daznai ivairiais prieskoniais pasinaudoju.Daug kur naudoju cesnaka :).Nemegstu visokiu kinisku,italisku virtuviu.Jau geriau musu lietuviski balandeliai :)

    geguziukas

  5. 4

    del silkes su ananasais tiesiog svaigstu, burokelius marinuotus dievinu, marinuoti agurkai man tinka beveik prie visko, nesu isranki maistui megstu viska, na tik astriai labai jau nevalgau, o del anytos kepto kekso tiesiog lydausi:)))

    erika1984

  6. 4

    man patinka italiska virtuve. o siaip aisku ir lietuvisku cepelinu neatsisakau;))

    mamyciuke

  7. 3

    man kartais astrus patinka, kartais surus nu kita karta valgau tik saldziai!

    cindy

  8. 3

    Kaip kada,kartais užsimanau ką nors aštresnio ar rūgštesnio,būna momentas kai noriu ką nors saldaus,mėgstu be galo bulvinius patiekalus,salotas,mišraines,mėsos patiekalus,o žuvies ir silkės dėl manęs gali visiškai nebūti,nepatinka ir miltiniai patiekalai,kruopų košės...

    debesėlis

  9. 3

    Geriau astriai nei suriai:) Ypac dabar noreciau, matyt todel, kad negaliu sau leisti:)
    Patinka visos darzoves ir beveik visi vaisiai (melionams - ne), is uogu mylimiausios yra zemuoges ir melynes.
    Is saldumynu niekad ledu neatsisakau, o siaip labiau vaisinuosi nei perku pati nes vis kazkaip silkute labiau gundo:)
    Megstu zuvi, tik lasisos atsivalgiau per tas akcijas atrakcijas:)
    O is mesyciu man kazkaip kalakutiena skaniausia.
    Bendrai paemus isranki nesu, labai retai susiduriu su kazkuo nevalgomu ar nemegstamu. Miltiniais patiekalais nesizaviu - nei makaronais, nei koldunais, nei blynais.

    linelis

  10. 3

    labiausiai megstu vistienos patiekalus ir daug gaug darzoviu:)...ir aisku skanus torciukai ir pyragai:)))...o po to silkute :)))

    Idora