• 7ats.

    Kas turi individualios veiklos pazyma, padekit

    Noriu uzsiimti siokia tokia veikla ir issiimti individualios veiklos pazymejima, ar yra kazkokia pinigu suma nuo kurios tureciau ji tureti, ar uzdirbant nors tik tarkim 100lt per savaite (minimumas per men. neisiena..) visvien pazyma reikalinga,nes kitaip ta veikla nebus legali..?
    Laukiu patarimu tu kurios su tuo susidure ar tikrai zino.
    Aciu :)

    indriukas33Darbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nereikia jokios pradinės sumos, vyras nuėjo į VMI, sumokėjo ir gavo tokį žurnaliuką kur visus duomenis rašaisi. Jeigu esate bedarbė tai galit stot į darbo biržą ir ten stovintiems daro gerą nuolaidą įsigijant individualios veiklos pažymėjimą. Galima pirkti kas mėnesį, galima už visus metus, ar pusei metų. Na, nebent per pora metų kas nors keitėsi... VMI suteiks visą info.

    lydekaite

  2. 2

    tiksliai nepasakysiu, gal kas pasikeite bet nesvarbu at jus turesit pajamu ar ne, individualios veiklos
    (verslo liudijimo) pazyma jums reikia issiimti VMI, iskart susimokejus mokesti pagal jusu veiklos rusi. tada jau vesit zurnala kazkoki, rinksit kvitus kiek isleidot, kiek uzdirbot. na jums pasakys VMI viska iki smulkmenu.

    Anonimas

  3. 1

    Vykdau individualia veiklą jau 3 metus, pažyma nekainuoja nieko, bet kada galit dapildyti veiklą kitomis rūšimis, jei iššsidirbsit galite samdyti ir darbuotojus.

    rasarockina

  4. 1

    Vistiek jei vykdai kazkokia veikla nuolat (kiekviena menesi), reikia ja uzregistruot, nepriklausomai ar uzdirbi 100 lt per menesi ar 1000. Mokescius pagal individualia veikla mokesi vistiek tik nuo tiek kiek uzdirbsi ir moketi reikes tik kitais metai, iki geguzes 1 d. Zinoma jei uzsiimant kokiais randarbiais ar pan ir tai tik kartais, gal ir neapsimoka registruoti pazymos :)

    Anonimas

  5. 1

    Jokios sumos nereik pradziai. Pazymejimo jums reiks kad ir kiek uzdirbtumete. Susimokesit uz verslo liudijima, sodrai ir sveikatos draudima:-) viskas tvarkoma vmi

    Star_blue

  6. 1

    individualios veiklos pazyma nekainuoja, o mokescius susimokesi uz praejusius metus deklaruodama pajamas.

    Anonimas

  7. 0