• 7ats.

    gal galite padeti ? :)

    toks klausimas iskilo,pries 4men nutraukiau maitinima krutimi turejau labai daug pieno buvau krutine susivergusi su elastniu bintu lyg ir nebeturejau to pieno. o db ryte pastebejau kad jo vis dar yra krutyse...ka daryt kaip jy isnaikint? nenoriu gert vaistu bijau kad kai lauksios antro neturesiu pienuko. bet bijau ir kad jis ten bus dar supuluos ar kas atsitiks...nemalonu.

    robertiulrMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na nieko nedarykite jisai digs savaime tas pienukas nes jai vel nusitraukinesite jis vel gaminsis tiek kiek nutrausit,man buvo po nutraukimo is abieju po 40 ml bet nebetraukiau ir dingo savaime

    romona

  2. 2

    pas mane buvo tokie kieti virsutiniai krutines raumeny like, tai vakarais vis po truputi rankomis nusitraukdavau ir dingo po 4 dienu..

    Mistikute

  3. 2

    kodel nebe tie laikai? kas taip pasake? man buvo nebedaug, uzsiverziau ir dingo kita diena visai. nebe tie laikai, nes geriau chemija valgyt?

    shirsyte

  4. 2

    Nebe tie laikai, kad krutine verzti reiketu, norint sustabdyti pieno gamyba. Vaistu yra ne tik geriamu, bet ir leidziamu. Jie suveikia greiciau, nei geriami. Kad ir gersit vaistus, tikrai, kai turesite antra vaika, vel galesite maitinti MP.

    Yuki

  5. 2

    o kiek jo jums yra? Daug ar ne? As jau 2men kaip nemaitinu tj wistiek dar yra keli laseliai.

    tikmama

  6. 1

    man po pirmo vaiko kai nebemaitinau tai dar apie metus vis galėdavau išspaust pieno po kelis lašus, po to visai dingo, kažkuri mama rašė, kad "pienas visų pirma gaminasi mintyse, o tada krūtyse", tai tiesiog galvokite, kad jau pieno nėra ir nebebus :)

    auvilė

  7. 1

    manau kad is abieju nutraukciau koki 30ml :)
    kazkaip baisu kad kas neatsitiktu. nes pazystamai lb buvo supuleve.

    robertiulr