• 7ats.

    Avent arba tomme tippee

    Sveikos mamytes,turiutoki klausymuka,vis pamastau apie buteliukus,aisku gal neprireiks turesiu pieno bet gal nutraukinesiu,na nusprendziau nors 2-3buteliukus vistiek nupirksiu,su dukra viska pirkau Avent dabar noriu isbandyti Tomme tippee,ziuriu atsirado nauju buteliuku ANTI COLIC su trubele,bet kas turite?Ar patinka Jums si firma?Aciu

    mamuskaKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as uz Tomme tippee man jie patys geriausi,ir pientauki turejau sios firmis lekstutes saukstai viskas ir jos. aventas man nepatinka nzn kodel gal tiesiog pripratau.

    robertiulr

  2. 2

    Aš tik už AVENT produkciją, pientraukis, buteliukai, soskytės, pieno laikymo indelis, šaukšteliai, gertuvė viskas pas mus AVENT firmos ;)

    gintare112

  3. 2

    as tik uz Avent buteliukus lb patiko mazaijai:) mes is ju naudojam ir soskutes ir puodeli, kokybe lb gera

    Anonimas

  4. 1

    Visa laika AVENT buteliukus naudojame, nuo pat gimimo :)

    Yuki

  5. 1

    as bandziau ir ta ir ta, dar nescia abu pirkau, bet vis gi pasilikau prie Avent, man ir kaina ir kokybe labiau patiko. Su siais buteliukais ir uzaugome.

    Adri

  6. 1

    as turiu ir ta ir ta, avent man labai geri, bet tomme nusipirkau kai jai pieno neturejau buten ta buteliuka nuo diegliuku(seip nebuvo daugiau diegliuku, bet nezinau ar nuo buteliuko, ar savaime praejo:))) ), yra tokiu ir avent, bet tada dar nezinojau, avent geresni netgi del to, kad skilute pienui daug mazesne, o tomme didesne, tai vaikas springdavo, nors parasyta kad nuo 0-3men, tai as siulyciau avent :)))

    lolita24

  7. 0

    turiu tommee tippee ir paprastus ir anticolik,ir vaikas vistiek kankinasi su pilvuku,prisitrauke daug oro,ta sistema man nepasiteisina,net soske sustumiaa i vidu betraugdamas,dejau didesne tada jau springsta nuo perdideles tekmes,man nepatiko sios firmosmastau isbandyti dabar avent

    gintarte