• 18ats.

    Kur migdyti 0-3men kudikeli?

    Su vyru gincijomes del naujagimio migdymo.
    Vyras sako, kad vaikelis miegoti pirmus menesius privalo vezimelyje, nes:
    *Stubureliui jo geriau
    *Man lengviau keltis pastumdyt vezimeli
    *Vaikui patogiau
    *Saugiau nes nera groteliu kurios neuzdengtos
    ir begales kitu jo geru priezasciu ir isitikinims, kad visi naujagimius pirmais menesiais migdo vezimelyje..
    O as sakau tik dideli UZ lovytei, nes ir ji nera prasta, o ir ciuzinukas kokosinis, pritaikytas stubureliui ir t.t.
    Kokia jusu nuomone apie tai?

    sandrabucMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Lauke,vezimeli,nakciai lovytej.Ir nereikes gincytis su vyru.

    grirute

  2. 2

    lovelei manau ir sveikiau stuburiukui ir saugiau, manau geriau pradekit migdyti i lovyte nes paskui jeii vezimuka priprasm bus sunku atpratinti

    hade

  3. 2

    TIK savo lovyteje. Diena aisku gali siek tiek pagulet ar nusnaust ir vezimelyje, bet pagrinde miegas turi buti lovyteje. Paskui turesit bedu, kai nenores joje miegot.

    Vita_321

  4. 2

    Zinoma, kad lovyteje. Beje, del saugumo, tam yra lovytes apsaugeles (galima ir paciai pasisiuti). Yra supamu lovyciu, arba is paprastos galima padaryti supama. Labai patogu, nes vaikas greiciau uzmiega, nereikia supti ant ranku. Mes iki dabar supama lovyte turim, nors mums jau pusantru metuku (nors daznai uzmiega ir be supimo). Diena gali miegoti vezimelyje, jei jums taip patogiau (nes pvz. bunate kitame kambaryje) , bet nakti butinai lovyteje. Priprates miegoti vezimelyje, veliau nenores miegoti lovyteje.

    Yuki

  5. 1

    Pirmus du menesius miegodavo vezimelije o paskui be jokiu bedu pradejo miegoti lovyteje ir miega savo lovoi iki siol

    Lafe

  6. 1

    O beja dukra noriai miegodavo ir vezime, ir lovytej, neiprato, kad butent kazkur ir nekitur:-) Ech, kiekvieno patirtis kitokia..

    Anonimas

  7. 1

    As tai dedavau i vezima, bandziau lovytej, bet jau tokia nerami buvo, taip nemiegodavo, kad idejau i vezima ir vazinejau pirmyn atgal...Padejo tai labai, todel ir miegodavo daugiausia vezime, tas vezimas padejo net ir kai metu ir daugiau buvo, kai dygo dantys ten vazinedama va taip uzmigdydavau ir kai jau laaaabai gerai imigdavo perkeldavau i lova, nes tokia didele jau gali ir islipti ir iskristi.

    Anonimas

  8. 1

    Mano vyro kvailu prasyciau nevadint, nes pacios sitaip varydamos protingesnem neatrodot. Tiesiog pas ji aplinkoje taip labiau priimta augint vaikus. Uz tai jo smerkt negalit. Beja aciu toms kurios graziai issakete savo nuomone. :) Ja ir vadovausiuosi, nes ir man paciai atrodo, kad daug vargo galiu turet jei vezimelyje migdysiu savo gimusia mazyle. :)

    sandrabuc

  9. 1

    Privalo tik lovytej miegoti,vezimelis skirtas lauko pasivaiksciojimams ir miegojimui lauke.Naujagimio nereikia supti,uzmiega nesupami

    ruta26

  10. 1

    kur jusu vyro proto... AISKU JOG LOVYTEJE SAVO TURI MIEGOT MAZYLIS... ne su jumis ir ne vezimuke..

    Anonimas