• 21ats.

    Ar labai isizeistumet del tokio "drauges" poelgio ir pasakymo ? Situacija viduj.

    Prasau tik nepradet pult ant manes kad cia va as izeidi ar kazkas panausaus. Atsakykite i klausima, pasidalinkite patirtimi :)
    Zodziu turiu tokia drauge, kad kai jei blogai visada stengdavaus jei patart ir padet kazkuom, bendraudavom, na ir apie mano nestuma ji zinojo nuo pirmu savaiciu, gavosi tokia situacija, kad as is darbo anksciau iseisiu atostogu, pasidalinau sia zinia su ja o ji man ir sako : is kur pas tave tiek atostogu jei tik lapkriti gimdyt... o man gimdyt spali jau ... na ir ka as be pykcio grazei jei padekojau jei uz tai, kad taip "zino" ir kad visgi as nepykstu o tokia situacija tik parodo kad jei tai neidomu..o ji man tiesiai sviesiai, kad neidimu..
    truputi nemalonu.,nes kai paliko vaikinas leke pas mane apsiasarojus, kai kokio patarimo cia vel gi as reikalinga.. kazkaip kvailai pasijauciau.. nepasakyciau kad isizeidziau, gal tik supratau, kad ji nera "drauge" .. Ka jus darytumet? arJusu gyvenime daug atkrito tokiu "draugiu" .. isvis ar turite be seimos draugiu pas kurias einate ir bendraujate ? aciu :)

    SantaSantuteSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Tik pamanykit, sumaise net viena menesi, tragedija! Manau, kad problema tavyje - tau ir mama bloga, ir bernas, ir jo tevai, ir mociute, ir drauge. O tu balta ir pukuota. Nezinau, ar tau cia hormonai siaucia, ar siaip esi viskuo nepatenkinta, bet jeigu mano drauge uzsisiktu, kad menesi sumaisiau, tai taip ir pasakyciau, kad anokia cia tragedija. Tikrai nesedziu ir nevedu kalendoriuko, kada kuri drauge pastojo, kada gimdys ir kiek jai dabar savaiciu. Isvis susidaro ispudis, kad tau patinka amzinuose konfliktuose ir negatyvume gyvent. Nescia esi, geriau skaityk grazias knygas, visiems sypsokis ir buk laiminga.

    Anonimas

  2. 4

    Ir vel tu nepatenkinta :D. Tai nekepk klausimu, jei nenori sulaukt atsakymu. Nemoki priimti kritikos visai, prapulsi gyvenime. Jau daraisi antra Yuki, pasakoji savo gyvenima ir lieji tulzi ant visu, kurie tik tave supa. As cia, beje, irgi ateinu pasijuokti, vadinasi, nera ko nervuotis nei man, nei tau.

    Anonimas

  3. 4

    Nors labai jau nesklandžiai čia aprašei tą situaciją, bet iš to, ką supratau, tai mano akimis per daug jautriai sureagavai.
    P.S. gal tu pati per daug apie savo nėštumą kalbi. Viena draugė mane taip pat erzindavo, nes kitų temų kaip ir nebelikdavo, apart jos nėštumo, ir man tikrai būdavo jau nebeįdomu. O kad suklydo kurį mėnesį gimdysi, nematau išvis ko pykt. Gal pati vaikų ji neturi, tai išvis jai mažai rūpi savaitėm ar mėnesiais skaičiuot tavo nėštumą.

    Anonimas

  4. 3

    Manau per daug giliai paeimei i sirdi, nera cia ko pykti del tokiu nereiksmingu dalyku...As tikru draugiu neturiu. Yra viena su kuria bendraujame kiekviena diena apie viska, vaikus, buiti ir t.t, bet giliai sirdyje jauciu kad tas zmogus nera nuosirdus ir ne visada galiu ja pasitiketi. Ir isvis mane supa dviveidziai zmones, nors mano aplinkoje tu zmoniu ir nera labai daug...

    kvapni_feja

  5. 3

    supratau :))
    na tiesa sakant as labai nesupykciau, jei ta drauge butu neturinti seimos, neplanuojanti jos... tokiom merginom tokie dalykai aks kada gimdo ri kaip su tom atostogom neuzsifiksuoja atminty.
    Pavyzdziui pas mane kai as pagimdziau pastojo iskart 3 drauges panasiu metu, viena gimde geguze, kita balandi o trecia liepa, ir tikrai zinojau kuri anksciau kuri veliau, bet tuos menesius kartais sumaisydavau ri nemanau, kad nuo to esu blogesne drauge :)
    O seip jei jaucia sirdis kad drauge netikra, tai geriau atsisakykit, nors jei jau drauge nera istiesu tikra drauge, kai pagimdysit pamatysit, kad tokiu draugu ratas sparciai sumazeja iskart po gimdymo nieko specialiai nedarant. Dziugu, akd tuomet pasimato, kas is tiesu yra tikri draugai :)

    Adri

  6. 2

    kaip tai nepasakoji, jei pati rasai kad apie tavo nestuma zino nuo pirmu savaiciu? Ar tai ji buvo tavo daktare nustaciusi tau nestuma :D,kai jo gal dar net nesimate?! Pasokjai kaip kur dirbi, kada iseisi atostogu,kad jau primete net uz tave kada turesi gimdyt... toliau davinenedama patarimus,kad ir kaip ten ja atjautei,juk vadovaunies savo patirtimi is savo puses kaip ka supranti. Matyt kazka lyginai jai ji jau tiek zino apie tave. O kad menesiu data suklydo, tai kai tavo pilvas jai svetima istorija,nieko nuostabaus.
    nereikia perlenkt lazdos su pasaulio gelbetojos vaidmeniu,ir bus paprasciau paciai gyvent :), o tokia situacija kad kazkas kazka pasake,jog jam neidomu,tai tik zmogus neapsimete ir nelinkciojo galvos kad klausosi ,jai neidomios istorijos.jau geriau tiesiai sviesiai pasakyt,nei uz akiu net nesiklausyt..ir vaidint gerule..

    Anonimas

  7. 2

    O kodel jus jai savo nestuma ir pilva brukate kaip koki privaluma? Kam taip kvailai pasakojates kas ir kaip vyksta jusu seimoje, jei ji pati jusu to neklausia ,ir jai neidomu. Tos "drauges" gyvenima buvo klausimu, is jusu ji gavo tik jusu nuomone ir galimus atsakymus. Bet ji to paklause, o ne bruko per prievarta.
    Pripazinkite,kad ir jum paciai yra buve tokiu situaciju, kai kas ka pasakoja, o jus tik linksite galva, rodydama kad klausotes...
    Gal ateity "tariamai draugei" nebrukite savo gyvenimo istorijos, o bendraukit neutraliomis temomis.O i klausimus sakykit nezinau atsakymo,kaip pasielgsi pati taip ir turesi... negaus atsakymo karta, ar kelis kartus taip pat supras kad jos gyvenimo subtylybes gali but taip pat niekam neidomios... Tuomet tarp jusu liks tik tie pokalbiai,kurie is tiesu abiems rupi, o jei ju nekyla ,tai tokios jus ir drauges tebuvot..

    Anonimas

  8. 2

    as ir nesinervuoju :) man tik keista, kai parasau kad nerasinet jog cia va as isizeidziau ar ka, kai net nera taip, toks vaizdas, kad neskaitot ka rasau tai ir keistas tas bukumas anonimu... nepasakoju as savo gyvenimo :D ka zinai apie mano gyvenima kad taip sakai :DDD nebejuokink rimtai.. skaityk ka rasau, po to komentuok.. klausiau ar jusu gyvenime yra taip buve ir kokios reakcijos, o ne kad mane mokint kazkokiu blevyzgu .. nepatinka apeik mano klausima, o ne rasinek nesamones kazkokias kai neturi ka pasakyt. tau dar pacei daug ko mokytis reikia, pirmoj vietoj TAI SKAITYK KA ZMONES RASO !

    SantaSantute

  9. 2

    anonime man atrodo kad tu cia gyveni viskuo nepatenkinta nes amziais puoli ir kalbi nesamones ! juk rasiau kad nepultu rasinet kad isizedziau ar ka ! ir rasiau, kad neisizeidziau o nesmagu, nes ji sumaise ne 1men ziople tu ! skaityk ka rasau ir varyk lauk is mano klausimo. Kur rasiau, kad darugas blogas? kad baba ar jo tevai blogi? kur buvo toks sakinys? kokia tu keista esi, slepiasi ji cia mat, nebejuokink ir eik gal pati ka paskaityt cia nesamoniu nerasinejus. del tokiu kaip tu ir reikia uzdraust anoniminius pasisakymus, nepatinka kas tai rodykis ir tada sakyk baile tu! MANO LAIMEI TAVO NELAIMEI JAUCIUOS TIESIOG PUIKAI ! O TOKIOS KAIP TU TIK PAGERINA NUOTAIKA ! :p

    SantaSantute

  10. 2

    turiu draugiu, tokia situacija pas mane taip pat buvo:) nebebendrauju su ta drauge, cia ne drauge o shudo gabalas, susirask kita drauge:)

    Esta