• 26ats.

    Ar issaugoti šeima?

    Kaip manote ar verta bandyt isaugot seima jei myli ir tiki kad vyras tave myli, bet jau yra karta buves neistikimas ir jauciu kad tai kartojasi.. ar verta kentet del geresnes ateities, to nepastebet ir tiketis jog jis ''isilakstys'' ar manot kad anksciau ar veliau tai vistiek pasibaiks skyrybomis? pasidalinkit patirtim

    novaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Jetus, kaip gerai tam vyrui... Vedes, turi vaiku, meiluzes keicia kaip kojines, o zmonele viska zino, bet tyli... Tu esi tiesiog svajoniu moteris tokiems kazanovoms!
    Mieloji, nebuk mazgote, turek savigarbos! Pagalvok, ar tu verta tik tokio vyro?
    Sorry, uz tiesmukiskuma, bet as labai kategoriska tokiems dalykams.

    Vita_321

  2. 4

    Vita_321, kaip tu gali taip kategoriskai patarineti? Ka tu zinai apie situacija? Gal klausimo autore baisi, su nudryzusiu chalatu vaiksto, ant galvos varnu lizdas, isterikuoja ir skandalus kelia ir dar vyrui neduoda jau antrus metus. Apskritai, kaip leidziame, kad su mumis elgtusi, taip ir elgiasi, nors kalti dazniausiai buna abu.

    Anonimas

  3. 4

    Raima, neistikimybe irgi nera vien seksas. Tai apgalvotas sprendimas iskaudinti ir isduoti, ne ant miegancio uzlipo.

    Anonimas

  4. 3

    visi esam zmones,visi darom klaidu,vieni pasimoko,o kiti vel lipa ant to pacio greblio, taciau pasiduoti nera geriausia iseitis,pirmiausia ka turite padaryti tai pradeti VERTINTI SAVE! kai tai padarysite,pagalvokite,o KODEL? kodel vyras isejo i kitos glebi,kuom jus esate prie to prisidejusi,juk vyrai jie tokie lengvai palauziami,truputis demesio,truputis rupescio ir jie jau kaip suniukai sukiojasi aplink jus, gal per ,mazai jam demesio skiriate, pabandykite pati tapti jo ''meiluze''juk zmona tokia ir turi but. ir meiluze ir drauge ir zmona, mes is vyru juk norim to paties,tik mum labiau reikia svelnumo,saugumo,jaukumo,jausmu,o vyrui uztenka mielo zodzio, ko nors kas parodo jo vyryska verte, jei jau turite seima,vadinasi jis jus myli,jis kurdamas seima su jumis galvojo apie bendra gyvenima kartu,o tai kad nuejo pas kita,gal but yra tik trumpalaikiska, pasikalbekite su,paklauskite kodel jis eina pas kita, ar jis nori buti kartu,svarbu nepradekite jo kaltinti,verkti ir priekaistauti,nes taip ji tik stumsite ten kur jo niekas nekritikuoja,nepriekaistauja,o priima toki koks jis yra. linkiu sekmes ir atminkite,jog issaugoti tai ka kartu kurete yra daug svarbiau negu imt ir viska sugriaut. reikia bent pabandyt, tai buvo mano nuomone,aciu uz demesi :)

    smurte

  5. 3

    na mum visom cia aisku labai lengva patarti,kaip neesame tokioja padetyja.bet as manau negaleciau niekada to atleisti,nes visa laika man pries akis stovetu vyro isdavyste

    ABMamyte

  6. 3

    Arba ir tu eik i kaire, lygios teises.

    Anonimas

  7. 3

    Tai kaip jus isivaizduojate seima, jus, vaikai, vyras ir jo pulkas merguzeliu? Na jei taip tada saugokit.

    Anonimas

  8. 3

    Kad kita i lova pasiguldyt, ne 5 minutes uztrunka, turetu spet ir apie savo seimynine padeti vyras prisimint. Nereikia apie vyrus kalbet, lyg jie butu kazkokie neveiksnus vaikeliai, net jeigu jiems daznai ir pimpalas, o ne galva kelia rodo. Visu zmoniu santykiai gristi susitarimais. Jeigu seimoje toleruojama, kad "vyrai kitaip masto, nei moterys, todel jiems atleistina", tai tegu tyliai sau ir vaiksto i kaire. Bet jeigu musasi i krutine ir prisiekineja niekada i kitos puse ne kreivos zvilgsnio nemest, tai tegu ir sedi kojas suspaudes. Suklysti gali kiekvienas, bet lygiai taip pat gali ir laiku sustoti, jeigu tik yra noras ir motyvacija neskaudinti artimo.

    Anonimas

  9. 3

    Labai jau lengvai jus cia patarinejat skitis. Pacioms taip butu, tikrai neissiskirtumet per viena diena. As manau, kad viena karta atleisti tikrai verta, na, gal du. Juk viskas priklauso nuo situacijos, nuo poziurio i vienas kita ir santykius, Reikia ijungti ir jausmus, ir prota. Bet jeigu tai tampa sistema ir vyras jusu negerbia, nuolat eina i kaire ir tyciojasi is jusu tai prastai slepdamas, tai ieskokit savo laimes, kol dar nevelu. Bet as skirciausi ne ant karstuju, pasistengciau, kad nenukenteciau nei finansiskai, nei kaip kitaip.

    Anonimas

  10. 3

    Manau negaiskite laiko nes metai eina, gal dar sutiksite kita vyra, sukursite seima. Galima atleisti viska jei labai nori, bet ar yra prasme? Jei vyras isduoda, tai abejociau jo meile zmonai...Galima toleruoti visokias vyro isdaigas bet neistikimybes, kai tave iskeicia i kita, na jau ne...As negaleciau gyventi lyg niekur nieko su vyru kai jis vartesi su kita lovoje...

    kvapni_feja