• 9ats.

    Ar yra pirkti kur ir kokiu dazu ar lako nusitrynusiam bato kulnui uzlakuoti?

    norejau paklaust jusu gal zinot kaip vadinas ir kur galima isigyti kokiu dazu ar lako nusitrynusiam bato kulnui nulakuoti?pas mane problemos su batais visa laika desnio bato kulnas nuo vairavimo,(ant gazo laikymo) :))) nusitrina dazus savo,is juodo/rudo palieka baltas....:(((((
    ir sakau gal butu imanoma nudazyt kaip su kuo? kiek ziurejau prekybcentriuos nieko panasaus nerasdavau,arba nezinau ko ieskot :)))
    gal jus susiduret su tokia problema ir kaip tvarkotes su ja?

    Milana69Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    as seniai naudoju nagu laka siam reikalui

    Sagute

  2. 4

    su markesiu bandziau,jis taip negraziai blizga :)) skirias ir beto vistiek persimato siek tiek sviesesne ta vieta,o su nagu laku nebandziau... reiks ismegint :)))

    Milana69

  3. 3

    nzn ar cia as ant tokiu lievu batu pataikau,ar dar kazkas,po 3-4kartu vairavimo jau pasitrina kulnas,aukstakulniu,zemakulniu netaip greit,nu vistiek nesinori atvaziavus i miesta persimovinet batus:)))))))

    Milana69

  4. 3

    O aš nunešu į batų taisyklą ir už kelis Lt uždažo visą kulną labai gražiai. Kadangi dar šalia namų yra batų taisykla, tai labai paprasta. o kartais būna, kad su batų tepalu stipriau patrinu, ir bent jau tam kartui užsidažo. Bet man labai jau nenusitrina kulnai, labiau priekį nudaužau:)))

    elegancija

  5. 2

    Manyciau, geriausias variantas, kaip rase Elegancija, kulnus nudazyti pas batu taisytojus uz keleta lituku, bus nebrangu, paciai nereiks nieko daryti ir atrodys gerai :))

    Agne

  6. 2

    Extra atveju panaudok markeri;) Kaip Dziulijos Roberts heroje,filme "Grazi moteris":)))
    O paprastas nagu lakas netiktu?

    rimrem

  7. 1

    Trumpam poveikiui markeriu nudazau. O siaip nesu i batu taisykla, ten graziai nudazo.

    Imbiere

  8. 1

    Man priekis nusidauzo, tai jei juodi batai, pries kur nors einant su juodu batu tepalu patepu. O kulnus nudauzytus nesu i batu taisykla ir ten sutvarko :)

    Erika_P

  9. 1

    pas mane ta pati bėda.kadangi vairuoju, tai dešinės kojos kulne pastoviai prasitrina skylė......ne vieną porą batų jau išmečiau.dabar perku nebrangius, dažniausiai juodus( nes nesimato jei ir pasitrina kulnas) batus ir skiriu juos vairavimui.o prieminių kaip atgaivinti batą- nežinau;(

    pupa34