• 11ats.

    kaip mokinote vaikucius vaikscioti? :)

    kaip jus mokete savo uogucius vaikscioti? manoji labai nori eiti,bet dar neiseina net pastoveti paciai :)) o neprilaikoma stoveti bujo,susitraukia susiguzia ir stovi sustingus :)))

    smurteLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as tai savo vaiko nemokiau eiti:)ji pati lovyteje vis bandydavo pasileidusi paeiti,o jau veliau isidrasino ir kaip ant zemes,bet pirmais kartais paeina 5-6 zingsniukus ir griuna:)o dabar jau puikiai pati vaiksto

    ABMamyte

  2. 1

    Tai,kad jie patys moka vaiksciot,tik prilaikyt reikia.Jei nenori,tai vadinasi anksti dar

    grirute

  3. 1

    mums 7 men tai vedzioju uz rankyciu, kelia kojytes, stovi pati isikibus :)

    tuojmama

  4. 1

    vaikščioti patį skatinau tik tada kai jau padarydavo pats savarankiškai kelis žingsnelius. Paitraukdavau per kelis žingsnelius nuo savo vaiko, ištiesdavau į jį rankas ir kviestavau, skatindavau ,kad iki manęs ateitų. Kaip miela kai taip stengėsi ir taip vaikui linksma buvo toks žaidimas, esu nufilmavusi šiiuos pirmuosius žingsnelius :)

    Pabuciuok

  5. 1

    10 menesiu mums ir mes vaikstom laikidamosios uz rankyciu, greitai mokosi jau net pati pastovi kiek nori:)

    Esta

  6. 1

    Is pradziu bande stotis, remesi visur, po to turejo stumduka, tik jis per daug greit vaziuodavo, jei jis i ji isikibdvo, ir bandydavo eiti :) Na, po truputi vis maziau reikejo visur isikibti einant, uz rankutes vedziodavau, ir veliau jau pats pradejo eiti vis tvirciau ;)

    Yuki

  7. 1

    is pradziu pats bande eit laikydamasis i lovos krasta ar siena,o paskiu uz abieju rankyciu laikiau,veliau uz vienos o db lakstau paskiuj kad kur neklaidziotu :)

    mamulyte

  8. 1

    Nemokinau, is pradziu tik rankyte palaikydavau kai pradejo eit, nes griuvinedavo.

    Anonimas

  9. 1

    maniskis tj waikstynes ir stumduko pagalba eiti ismoko. Ir wis pati wesdawau, o tada tik spek gaudyt. Aisku wisas susidauzes buwo, bet metu ir 2men kazkur jau nebepagaudawau.

    tikmama

  10. 1

    mum 10 menesiuku, jau ant keliu neina nulaikyti,nori stotis :)

    smurte