Atsakymai

  1. 2

    man prasidejo nuo 1-2h tiksliai nepamenu,bet greit prasidejo

    ABMamyte

  2. 2

    Skausmingi saremiai prasidejo po kazkur 5val.

    Robertele

  3. 1

    GIMDYMAS SKATINAMAS VAISTAIS YRA STATANT LASELINE O NE KAZKOKIOMIS TABLETEMIS :))

    Yuki

  4. 1

    Skatinamuosius dėjo į makštį citoteko tabletės pamenu dar vadinos ir pusantros paros man nieko nesidarė, kol neprakirpo vandenų, tada viskas ir prasidėjo apie 17 prakirpo o 22val. pagimdžiau.

    rasarockina

  5. 1

    man neleido,as kai prasiau nes norejau greiciau baigt,sako a tu pabludai :D jie kenkia ir mamai ir kudikiui.jie tik isskirtinais atvejais

    Anonimas

  6. 1

    po kokių 10 minučių ir po valandos pagimdžiau.

    Anonimas

  7. 1

    Skatinamuosius pradejo leisti vos tik izengiau i gimdykla, nes mazylis jau gerokai velavo. Jauciu lengvus saremius, po valandos nuleido vandenis, tai kazkur po puses val seremiai vis stiprejo.

    estela24

  8. 1

    Mano ėmė lašinti skatinamuosius pastoviai 10 val ryte, man ėmė jaustis pamaudimai kažkur valandos bėgyje, gal pusantros valandos. Sesutė sakė, kad greičiau sąrėmiai prasideda, tik dar jų nejaučiu, nes visai visai silpni :) Na, pamaudenimus ėmiau jausti greitai, po dviejų valandų dar nuleido vaisiaus vandenis, tai vat tada labai staigiai prasidėjo viskas. Turiu dar nuotrauką kur prie laikrodžio stoviu, rodo pirmą valandą, o aš jau pabalus rodau pirštais, kad atsidaręs kaklelis 4 cm :D (skatinamuosius leido 10 h)

    lydekaite

  9. 1

    man pradžioje davė tabletę iš vakaro, kurie turėjo sukelti sąrėmius, bet tik jautėsi toks nežymus maudimas visą naktį, o ryte nuvežė į gimdyklą, prakirpo vandenis, pastatė lašinę ir pradėjo leisti skatinamuosius viskas labai greitai prasidėjo.

    Lulu

  10. 1

    Man savaime saremiai prasidejo, bet leido skatinamuosius nes buvo per silpni saremiai ir gimdymo veikla. Tai man saremiai labai greitai suastrejo po vaistu, gal valandos laikotarpyje...

    kvapni_feja