• 21ats.

    Kodėl žmonės vaikšto į bažnyčias pastatus ? Nors Dievas sako : Apaštalų darbai 7:48 Bet Aukščiausiasis negyvena rankų darbo šventyklose, kaip sako ir pranašas: ?

    ralfonsasReligijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Jus MAMANIJOJ prisiregistravot tam,kad apie dieva pakalbet? kokiai cia sektai priklausot ?

    SantaSantute

  2. 2

    o taip man irgi cia kvepia tiesos zodziu :) nes pati ir busite kazkada lankiusi tiesos zodi, gal dabar tiesiog nebeinate:)
    zmones normalus nevaiksto i baznycias, eina visiski tamsuoliai ir bedieviai.. vieni eina paplepet (tarkime senutes davatkos), kiti eina ieskot saves, ramybes, kurios be Dievo sunku rasti...
    Dievas yra visur, vonioj, miske, lovoje, parduotuveje jei jis yra zmogaus sirdy... bet nekiekvienam ta duota suprasti, tad kiti skaitys ir tuoj anonimai uzrasys visokie nes jie nesupranta...
    as nelanakau jokiu baznyciu ir sektu, bet Dievas gyvena manyje ir as tai zinau....

    rainbow

  3. 1

    "bendra (nuosirdi) malda turi stipresne energija, todel yra greiciau pasiekia Dieva. Todel zmones ir eina i baznycia. Galetu melstis ir pievoje, bet butu sunku susitarti kada ir kur, todel ir yra baznycia, kad suvienyti zmones maldoje."

    Visiskai pritariu "anonimo" nuomonei! :)

    Yuki

  4. 1

    Stai kodel, Dievas ir negyvena ranku statytuose pastatuose, o Dievo zodis sako; Jus esate gyviojo Dievo baznycios. :)
    Nei tiesos nei meiles negalima uzdaryti ar rasti kazkokiuose pastatuose kurie pavadinti baznycia. Tiesa ir meile gyvena musu sirdyse jegiu mes leidziame jai ten gyventi ir paklustame Dievui Tiesai kaip vergai kaip kaliniai ir tarnai neatsizvelgdami i jokius asmenis i jokius musu kuniskus norus, nesistatydami sau jokiu stabu nei draztu, nei savo noru stabu, pvz. mamona (meie pinigams) ir t.t.

    ralfonsas

  5. 1

    Va cia jau diskusija :) o ne smeizimo varymas :) Aciu uz supratima :) Taip bendra malda yra bendra malda, bet ir vieno malda gali buti galingesne ir uz mases susirinkusiuju. Viskas priklauso nuo sirdies nuostatos ir supratimo kam tu meldiesi. Nes kai pradeda zmones suprasti Dieva kaip jam norisi..., na atleiskit, manau ne vienas si musu neneori kad mus suprastu taip kaip kazkam norisi :) . Mes turime pazinti Dieva kuris yra Tiesa ir Meile, tai yra neatskiraima. Deja banzyciose si savo ka yra atskirta palikta meile o tiesa ismetama. Todel ir ta meile ne Dieviska buna, o toleranciska nuodemei, niekuo nesiskirianti nuo netikinciu zmoniu meiles.
    Myleti visada reikai tiesoje ir ta Tiesa reikia pazinti, nes tai gyvas organizmas. Nera tiesos nera meiles.

    ralfonsas

  6. 1

    as manau, kad bendra (nuosirdi) malda turi stipresne energija, todel yra greiciau pasiekia Dieva. Todel zmones ir eina i baznycia. Galetu melstis ir pievoje, bet butu sunku susitarti kada ir kur, todel ir yra baznycia, kad suvienyti zmones maldoje. As i baznycia neeinu, meldziuosi tyliai ir viena, bet suprantu einancius ir baznycios nesmerkiu. Dieva kiekvienas suvokia savaip ir kiekvienas teisus. As kiek save prisimenu, tai Dievo suvokimas keitesi, kai keiciausi as. Dabar Dievas man yra meiles energija, kuri gyvena ir manyje ir tuo labai dziaugiuosi :)

    Anonimas

  7. 1

    Tai gal ieskok tu savo tu zaislu minkstu, Nors jie niekaip nesusija su Dievu. Pudrini cia smegenis visiem ir dar meluoji. Oj kaip negrazu...

    Anonimas

  8. 1

    Na tai nesistebiu kodel ismete, Pats pirsipazinai, kad lankeisi sektose. tai matyt tau yra priimta, kad kazkoks idijotas palink save bando suburti gauja naujai bandanciu atsiversti i tikejima, arba kaip , cia tiksliau issireiskus, bando uzverbuoti atsiversti i kita tikejima.
    As tau dar kart kartoju, tikek kuom tu nori, kaip nori ir kada nori ir neieskok cia "aveliu" kurios ale sektu paskui tave. Nes kaip tu elgiesi, tai cia jau nera labai priimtina. Iskyrus sektose. Ir butu labai malonu jei manes neizeidinetum ir susirinkes, savo perkreipa mastyma slliaustum kelienais i savo tikejima.

    Shirse

  9. 1
  10. 1

    O man jau cia is kart tikejimo zodzio pasekejos zodziais kvepia.
    Kas tiki, niekada neprimetineja savo nuomones, ir gerbia kitu pasirinkima, kur jiems eiti.
    Taip as ir daug apie tai domejusisi, skaiciusi netgi galeciau teigti, kad esu praktikuojanti katalike. Bet niekada savo tikejimo neprimetinejau kitiems.
    Gyvenime daug teke susidurti su ivairaus tikejimo personom. bet labiausiai nervuodavo, asmenys priklausantys tikejimo zodziui. Nes jie ale nekaltais savo pasisakymais, kam eiti i baznycia, moketi kunigams ir t.t verbuodavo i savo puse. Todel ir viesas verbavimas manau yra nusikaltimas

    Shirse