• 37ats.

    ar gimdyt vienai?

    sveikos mamytes, vis dazniau galvoju apie gimdyma, ir nezinau kaip pasielgti. kaip jus manot kaip butu pasielgti protingiausia. vaiko tevelis gimdyme dalyvauti nori, o as nezinau ar jo ten noriu. noriu kad jis butu salia per visus saremius, bet kai jau pats stumimas prasides tai nezinau. juk buna, kad ir apsikakoja moterys. bijau, kad jo nuomone apie mane pasikeis. suprantu, jog tai normalus dalykas, bet nesmagu. kaip jus manot? kartu esam jau beveik 8 metus.

    mackeilaVyro ar kito asmens dalyvavimas gimdymeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nu nesuprantu,i lova gult gerai,bet kad per gimdyma butu salia ne jau baisumas nezinau koks lyg kokiam siaubo filme koki vaizdeli vyras pamatys.Ar nera mates jusu Dupses,tik tamsoj nusirengiat ir po anklode palendat.Nu moteriskes tai toks ir vyras yra jei pamates gimstat savo vaikuti pasislykstetu,toki tik per borta mest reiketu

    Anonimas

  2. 4

    aš esu už tai kad vyras dalyvautų iki galo, maniškis irgi dalyvavo, žinojo kad per gimdymą visko būna ir pats apsisprendė dalyvaus ar ne. Jis stovėjo šone ir laikė mano ranką. Nors gimdymas buvo tikrai nesunkus bet jo buvimas visada šalia ramino, abu dėl to džiaugėmės, kai jau gimė dukrytė jam leido fotografuoti tai patikėkit ne vieną nuotrauką pasidarė.

    Ginciuke

  3. 3

    na as nieko pries nemanau,kad vyras butu gimdyme,palaikytu jus moraliskai,bebejo per pati stumima jis gali jum laikyti uz rankos ir nebutyna ten ziureti;)asmeniskai as nenorejau,kad mano vyras butu sale manes per saremius ir per gimdyma,nes man vienai buvo zymiai geriau,nes jai jis butu tuo momentu sale,esu ustikrinta,kad liepciau jam iseiti.nors mano vyras iki paskutines minutes norejo buti sale,as buvau pries,tai manau jus rinkytes kaip sirdis liepia:)

    ABMamyte

  4. 3

    Mano vyras visa laika stovejo prie galvos,salia,kalbejo,ramino,drasino,gloste...na,man tai buvo labai svarbu...neziurejo ir nenagrinejo tuo metu kaip man einasi reikalai tarp koju,juk tam buvo akuseres.

    geguziukas

  5. 3

    tai tegu vyras stovi jums prie galvos ir glosto galva,ranka ,kalba , padeda jums gimdyt , bet tegu neina ie nestovi prie uzpakalio ir nematys kaip jus apsikakosit :)))

    nežiniukė

  6. 3

    Oi jus pamanykit apsikakojo. Tai juk gimdo,o ne siaip ejo ir nespejo i toleta:)
    Man tai keista kai taip kalbama..

    indriukas33

  7. 3

    Mano vyras nedalyvavo su manimi buvo mama gimdyme ;)

    Keituks

  8. 3

    O kaip buvo, kai gimdet pirmaja dukra? Nedalyvavo?
    Siaip visai gera ta mintis, kai vyras dalyvauja iki stumimo stadijos, daug kas taip daro, moterys nori pasilikti sau gimimo paslapti.
    Maniskis dalyvavo kai gimdziau sunu nuo pradzios iki galo, jo poziuris i mane tikrai nepasikeite, nors gimdymas buvo labai sunkus. Kaip tik gal net suartino, nes mate mano kancias, nerimavo del vaikiuko, todel dabar mus labai brangina.

    Vita_321

  9. 2

    santa santa per gimdyma vyras stovi salia taves,o ne prie ruros..tai jokiu vaizdeliu jis ir nematys..mano vyras,kaip tik po gimdymo pasikeite,nes suprato koki skausma kenciau,kol jam vaikeli pagimdziau..ir draugas ar vyras jei yra istiesu vyras,tai kazkokiu vaizdeliu neisigas.,.juk jam gimdymo priimti nereikes..

    nade

  10. 2

    As asmeniskai siai dienai manau, kad gimdysiu viena :) nezinau kaip ten bus paskutine minute, bet visiskai jokio noro neturiu, kad per pati stumima butu draugas salia.. Kai saremiai bus tai taip, bet jau kaip stumsiu tai manau noreciau but be jo :) ir nematau tame nieko blogo, as maziausiai noriu, kad jis ten prisiziuretu vaizdeliu :).

    SantaSantute