Atsakymai

  1. 1

    na kartais buna nestumai skirtingi..mano pirmasis nestumas buvo visai kitoks,o dbr nezinau jauciu tiesiog visa sirdimi,kad bus mergaite..juolab,kad jei menkai vaikas juda,sako gydytoja,kad pilvelyje mergaite gyvena,nes berniukai aktyvesni ir jie is karto spardosi:)

    nade

  2. 1

    tikrai negalima, kaip lulu sake, kad skirtingi. As turiu 2 berniukus, pirmas labai 'davesi', o antras tingejo, galvojom, kad mergaite, bet ne berniukas.

    tikmama

  3. 1

    pagal pilva galima kazkaip nustatyt:) tik nepamenu ar jei apvalesnis pilvas buna bus mergaite ar atvirksciai:))

    moliugelis78

  4. 1

    Na kiekvienas vaikelis individualus, pvz.: aš turiu dvi dukras, ir abu nėštumai buvo skirtingi, vaikučiai skirtingai judėjo, viena buvo švelnesnė o kita kaip futbolą žaistų nuolatos, tikėjausi kad bus berniukas, nes tokia stipri, tokie stiprūs spyriai buvo - bet 33 sav. sužinojau, kad vis dėl to ten panelė taip duodasi :)

    Lulu

  5. 1
  6. 0

    dar sakoma, jog galima nuspresti kas gims pagal sirdutes plakimo daznuma. jei plaka 140 kartu per minute arba maziau, tai berniukas, o jei 150 ir daugiau tai mergaite. bet nezinau ar tai tiesa

    mackeila

  7. 0

    Gali speliot pagal tam tikrus "mitus" (pilvukas aukstai ar zemai, apvalus ar kiausinio formos, pagal tai "ant ko trauke" nestumo pradzioje, pykino ar ne ir t.t.), bet jei as jais buciau tikejusi, tai pas mane turejo but porele dvynuku, nes pagal vienus prietarus pas mane 100% mergaite, pagal kitus berniukas :D Gime sveikas ir guvus berniukas.

    Isnykstanti

  8. 0
  9. 0

    jei tikint įvairiausiais mitais - tai taip :D o šiaip tai ne :)

    Nojukas

  10. 0

    Nemanau, kad yra tokiu pozymiu, as su vyro sese laukiames mergaiciu, bet nestumai buvo visiskai skirtingi, ir atrodem visai kitaip, ja bere stipriai, o mano oda svytejo ir pan. Visi is manes lauke berniuko, tik mano mama iskart man garnatavo, kad bus mergaite, nes jos nestumas atseik buvo lygiai toks pats, o gal tiesiog nujaute labai gerai.

    Anonimas