Atsakymai

  1. 3

    vandenys nubego 24h. dar pora valandu ramiai su vyru pabuvome namie, kol pradejo beveikk vandenukai nepermirkyt spec. iklotu. Issimaudziau, atsigeriau kavytes su tortuku, ir issikvietem taxi apie 03h, saremiu nebuvo. Ramiai nuvaziavome i priimamaji. Viskas ko reikejo jau seniai buvo paruostas visas kudikio kraitelis,kambarys. ir kelioninis krepsis i ligonine.Tai del nieko nereikejo galvos kvarsint.Valion laiko turejau adaptuotis, ir laukt stebuklo akimirkos.
    10h ryte padare CP, saremiai taip ir nepasirode.

    Anonimas

  2. 3
  3. 2

    krepselis buvo mano suruostas jau 7 menesi,gimdziau pavasari,i ligonine isvykau 4 valanda dienos,pagimdziau puse 6 vaikeli.

    nade

  4. 2

    Prasidejo nakti, pagimdziau ryte, turejau susidejusi daiktus, kas reikalinga man iskart po gimdymo, na chalatas, slepetes, butiniausi paketai skirti po gimdymo, daiktai naujagimiui, sauskelnes, drabuzeliai ir visa kita....Vyko viskas labai sklandzia, pagimdziau pati ir vyras visa laika buvo salia..

    Anonimas

  5. 2

    Kadangi mazaji pernesiojau 2 sav, o man nei skausmu nieko nevyko, daktare liepe atvykti ryte su daiktais, nes skatins. Tai gi atvykus ryte, uzpildem dokus, keliavau i gimdykla, ten prakirpo vandenis, gavau skatinamuju ir laukem maziaus.Bet ivyko taip kad mazius gime po cp vakare.

    estela24

  6. 2
  7. 2

    as nebuvau susiruosusi :) prasidejo saremiai ir tada vyrui pasakiau ka sudeti ir isvaziavom:)

    pilikute

  8. 2

    taip pat kaip ir pas visas buvo daiktai sukrauti vandenis nubego18;00 o pagimdziau puse 3 nakties

    martute

  9. 2

    Pirmaja-vakare.
    Antraja-ryte.
    Daiktai buvo sudeti jau nuo kokiu 30 sav,aisku tai kazka dadedavau,tai kazka isimdavau.

    Jolka123

  10. 2

    turejau viska pasiruosusi, gymdziau per pietus:)

    Esta