• 22ats.

    Ar vyras su zmona visu pirma turi buti draugai? Kaip pas jus seimoje?

    Maciau laida apie viena saunia pora. Vyras paminejo labai jam svarbu argumenta seimoje, kad labai svarbu pirmiausia poroje buti draugais. Kaip jus manote, mamytes? O gal niekada net nepagalvojote apie tai? O gal tai neimanoma tarp vyro ir zmonos?

    geguziukasJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kazkaip pradzioj santykiu nebuvom geriausi draugai... bet nesenai situacija pasikeite,pasikeite mastymas ,ivyko stiprus luzis,kuris santykius pakeite i gera puse...
    nuo siol nieko brangesnio vienas uz kita neturim isskyrus vaika...
    visu pirma ir turi buti draugais,kad butu pasitikejimas,pagarba ir visa kita...kad galetum pasikalbet,nesivarzyt...o po to jau zmona ir vyras...

    Milana69

  2. 3

    Manau kad turi buti geriausi draugai,mes stengemes tikiais ir buti.

    mamyciuke

  3. 2

    manau vyras man viskas ,netgi ir geriausia drauge. jie kartais labiau supranta nei merginos:) su juo apie viska pakalbam...:)

    coliukexxxx

  4. 2

    mano vyras man ir draugas,ir meiluzis ir lovos partneris,ir vaiko tevas ir sutuoktinis,viskas kas tik gali buti:))))))))))))))

    Indruleeeee

  5. 2

    O ar gali būti kitaip,juk vyras galima sakyti,kaip ir artimiausias žmogus,niekada nuo vyro neturėjau paslapčių,galiu jam viską išsipasakoti,tik aišku,kartais jis nesupranta manęs,nes mūsų mąstysena labai skiriasi,jis galvoja,kaip vyras,o aš,kaip moteris;-))))

    debesėlis

  6. 2

    tai zinoma, kad turi buti vyras ir zmona draugais:) man pvz vyras pakeite geriausia drauge, aisku as bendrauju su ja iki dabar, bet vyru pasitikiu labiau ir su vyru pakalbet galiu apie bet ka, o su drauge jau nebe...

    vaida1983

  7. 2

    Manau, kad ir mes esam draugais.

    Indruke

  8. 2

    mes visada esame kaip geriausi draugai ...gera gristi namo ir pasneketi su zmogumi kuris visada tave palaiko ir niekada nepapriestaraus tau :)

    seselis_2

  9. 1

    as manau kad taip,turi buti draugai ,bet jei atvirai pas mane eimoj mazai tos draugystes = )) mes labai erzinam vienas kita= ))

    ervijota

  10. 1

    geriausi draugai mes :) nesakau jam apie kokį gražų vaikinuką pamatytą, bet šiaip apie viską diskutuojam :)

    kažkada sakė, kad būtent dėl atviro bendravimo jo akį ir patraukiau ;))

    auksinis_drugelis