• 23ats.

    Ar leidziat kitiems vaikams ( pazystamu/draugu/giminaiciu) gerti is tos pacios gertuves ( arba mineralinio buteliuko) kaip ir jusu vaikas?

    Tiesiog idomu, ar leidziat kitam vaikui atsigert ( jei vaiaks rodo dideli nora ir jus pazystat vaiko tiek tevus tiek pati vaika ) is tos taros, is kurios gere jusu vaikas?

    AdriSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    adri mes einame jau i darzeli..ir ten gana grieztos higienos normos..vieni is kitu puodeliu negeria kiek man zinoma.,rankas plauna dazniau,nei mes namuose..ir siaip as pasakiau savo nuomone apie si reikala ir man tai neatrodo normalus ir higieniskas dalykas..tai jei isgede dantys,tai vadinasi ir leitumet imti is burnos maista?nes negaliu tiesiog tokio dalyko pakesti,kai mano vaikui kramtydavo uosve ir maista ir kisdavo i burna..oi tiesiog negaliu..pyktis is karto uzverda

    nade

  2. 4

    aktuali ir man si tema..nea as neleidziu nei savo vaikui imti kitos buteliuko,nei imti maniskio..buvo situacija,kai mano vyro sesers mergaite gere is mano vaiko buteliuko,ir jos dantukai isgede dar yra..tiesiog vos is pykcio nepasiutau!!man tai atrodo lb ne higieniska

    nade

  3. 3

    buteliuko neduodu kitiem vaikam,nes aplinkiniu vaikai mazi kaip ir manoji,tad dar nera linke dalintis,o jei is gertuves ar puoduko kada vieno atsigers,nieko blogo tame nematau,tikrai tokiu atveju nelaikysiu savo vaiko istroskusio ar kokios puseseres vaiko nekankinsiu jei jis nores atsigerti,galima juk tas seilytes nuvalyt ir tiek,zaizdami dar ne tiek prisiragauja.

    smurte

  4. 3
  5. 3

    Jei tevus pazistu, matau, kad vaikutis sveikas, tai nieko blogo nematau, kad pasidalins gertuve. Juk vaikai darzelyje ir soskem pasidalina, ir ciulpinukais apsikeicia - nenusaugosi...

    Isnykstanti

  6. 2

    na as neesu davusi kaskam gerti is vaiko gertuves,nes man asmeniskai tas nepatiktu,na o jai jau kada kaip ir mamaytes sake pasikeis su kaskuom gertuvem,ar pati duos pagerti kaskam is savo gertuves,as is to tykrai jau labai dideles tragedijos nedarysiu.

    ABMamyte

  7. 2

    nepatinka tokie dalykai,bet pastebėjau ne kiekvienam vaikui tai jaučiu.

    Anonimas

  8. 2

    ne nu jus ir psichines. kokia pasaulio pabaiga,kad vaikas atsigere is kito vaiko gertuves.... vajezau sugede dantukai uzkreciama? nu sitokiu klauniu kaip jus man net geda. tai ka darysit kai vaikai prades pagauglystej (jei tiek istems to nedare) buciuotis? begiosit su seilinukais kad neuzsikrestu sugedusiais dantukais?:D geda vaikui darot daugiau nieko...

    Anonimas

  9. 2

    svetimas ar draugu vaikai ,man jokio skirtumo ,man pavyzdziui nepatinka kaip ima mano vaiko buteli ir geria , ar ten soske kisas i burna , zinau ,kad draugu vaikai nieko neserga , bet man nepatinka , kiekvienas vaikas tur savo tureti buteliuka ar soske , o jei neturi tai reik kaltinti mama , kad einant i lauka vaikui nepaima atsigerti :)

    nežiniukė

  10. 2

    nade, o kaip darzelyje nuo sito apsaugosi? ten galesi siust is pykcio kaip noresi, niekas nepasikeis. O kad dantukas sugedes vaiko buvo, tai juk nereiskia, akd ir tavo vaiko suges. Juk vaikai bezaizdami ta seiliu kontakta gauna kad ir kaip besaugosim: vienas laike zaisla ar pirsta burnoje, tada ta seiliota ranka perdave kitam vaikui zaisla ar net pacia ranka dave, tuomet kitas vaiaks ir kazka i burna isikiso ar kad ir pasitryne burnyte. Juk taip ar taip minimalus kontakats yra.

    Adri