• 19ats.

    Ar reikalinga Kaune grozio ir elegancijos mokyklele mergaitems?

    Mokykleje butu mokoma grazios laikysenos, eisenos, elgsenos prie stalo. Mazosiosm organizuojamos sokiu pamokos, dramos burelis taip nugalint kompleksus. Be to, mergaitems pauglems patrimai apie saves prieziura, sveika mityba saves mylejima ir kompleksu atsikratyta.

    icegirlVaikų ugdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na nezinau ar reikia... bent jau as savo vaiko neleisciau, mes nesam kokie ponaiciai kad kaskur reiktu mokinti kaip elgtis prie stalo, vaiksioti ir t.t pati vaika mokinsiu stalo manieru tiek kiek mes mokam, dramos ar muzikos gali ir darzelyje ar mokykloje ismokti, nes jei leist mokinti eisenos, tai gal ant puodo lai kaskur eina mokintis sestis... na nezinau gal klystu bet tokia mano nuomone..

    kristale

  2. 4

    Manau labai reikalinga tokia mokyklelė ne tik mergaitėms,bet ir berniukams. Turiu omeny mergaitėms moteriškos pusės auklėjimo,berniukams vyriškos. Nes sutikite ne visi tėvai įstengia tai gražiai įdėgti vaikams,nes patys kartais to nemoka padaryti. Tokie dalykai kaip per didelis drovumas,nepasitiikėjimas savimi,etiketas-toje mokyklėlėje vaikai manau gautų visko po truputį.:)

    Deimax

  3. 3

    O kodėl gi ir ne??? Tik idomus klausimas, kodėl tik Kaune? Ar čia nori tokią mokyklelę steigti, kad icegirl klausia? Nes tokių dalykų - elgesio, kultūros, etiketo pamkėlių be abejo galėtų pasimokyti kiekvienas vaikas, ne tik mergaitės. Patiko, kad jau ir dabar matosi, kad tai nėra betiksliai užsiėmimai, o siūloma nugalėti kompleksus, išmokti save mylėti. Nes dabar dauguma būrelių, tai tik pinigus surinkti ir tą laiką su vaiku atbūti, o kad labiau lavintų, ne vien tik, pvz. išmokytų šokti, tai retai kuris užsiima. Nemanau, kad išėjusios grožio ir elegancijos mokyklėles mergaitės jau taps orios ponios ir labai mandros.O kad pasitikėjimo savimi igaus, tai tik joms į naudą. Tik, kažin, kokia kaina būtų vieno užsiėmimo. Nes jeigu jau taip visapusiškai apsiimama bus mokyti, tai ir mokėti reikės nemažai, o šiais laikais tai labai svarbu.

    elegancija

  4. 3

    manau svarbu mergaitems padeti...ypac paauglems, kurios siais laikais yra pilnos kompleksu...turi mitybos sutrikimu..o kai kurios jau virsta berniukais savo elgesiu ir nepadoriomis kalbomis, manieromis. si ideja man kilo apstebejus mergaiciu elgsenos pokycius mokyklose, gatveje ir kitose viesose vietose...tik va dar nera aisku kiek galetu kainuoti tokia mokyklele..aisku tai priklausytu nuo specialistu dirbanciu komadoje..

    Anonimas

  5. 3

    na deimax as net neturejau nieko omeny su tavo atsakymu, parasiau savo nuomone tada perskaiciau visu atsakymus

    kristale

  6. 3

    Na kristale nerašau,kad būtent tos eisieos ar prie stalo etikėto ten būtina išmokti,manau vaikai tai gali ir iš tėvų išmokti,bet kas liečia pasitikėjimo savimi tai būtent ta vieta ir yra, Nesakau,kad ten reikia lankyti ištysus metus,bent pora menesiu taip. Ir patys tėvai nuspręs reikia tą mokyklėlę lankyti ar ne.

    Deimax

  7. 3

    Manau,kad tai labai grazi ideja-grozio ir elegancijos
    mokyklele mergaitems.Ir nesvarbu kokiame mieste.
    Siaip lietuves moterys suaugusios gana elegantiskos,moteriskos ir prisiziurincios save,ko nepasakyciau apie norveges moteris.

    vilem

  8. 3
  9. 2

    Nemanau, kad leisciau savo mergaite i tokia mokyklele. Geriau jau rinkciausi koki lavinamaji bureli, dainavima ar pan.

    jurc

  10. 2

    as buciau uz tokia mokyklele:)))labai svarbu mergaitei moketi grazei eiti, sedeti, ismoktu grazios laikysenos,graziu manieru.nes daugelis musu nemokam elgtis pries stalo, pacius pagrindus, aisku mokam, nevalgom juk su rankom, bet grazus elgesys, prei stalo, ir valgymas, vien neapsiriboja moketi elgtis su sakute, ir peiliu:))))

    ievutek