• 30ats.

    Vakareliai. Ar daznai jusu vyrai be jusu, o su savo draugais iseina pasilinksminti?

    Nes maniskis karts nuo karto iseina vienas be musu. Ar nepikta likti vienom su maziukais namuose.

    LINOSŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    turi jis ir savu draugu ir musu daug draugu yra :):):) bet niekada jo netraukia pasisedejimai su draugais,jis begalo nori kad mes visada butume kartu,jei draugai nusprendzia susitikima tai iskart isikisa maniskis kad ir lai antros puses buna kartu su vaikuciais :) tai visada bunam kartu :):):) aisku vyrai vienur sedi o mes merginos kitur..nemegsta maniskis su draugais pasilinksminti be musu:)

    deimantina

  2. 4

    visur einame drauge, su vaikuciais, arba paliekam mociutei, tada nueinam dviese pasilinksminti:))))) turim bendru draugu rata, visi seimom ir bendraujam.buna pasidarom mergaiciu vakareli, arba jie berniuku vakareli. vyrai suirenka pas viena is vyru, namuose, o mes irgi pas viena is merginu.ir tuo paciu vieni nuo kitu atsipalaiduojam, ir tuo paciu nereikia jaudintis, kad kas blogo, atsitiks, nes zinome kur randames:))))))o poto susitinkam ir kartu griztam namo:))))) o taip kad eiti kazkur i bara, ar vakareli mano vyrui vievam be manes, nekilo niekados tokia mintis,jis eina vienas tai i futbola, grybauti:)))))))))))

    ievutek

  3. 3

    Vienas vyras niekada neina linksmintis su draugais,jei yra koks vakarėlis einame visi kartu arba mažylį paliekam su seneliais...

    debesėlis

  4. 3

    na nea neinu :DDD na nebent i darba... ;) o seip visur kartu... nors gal kartai norisi prisimint savo pomiegius, nes senai jau jais beuzsiemiau, bet jei ir eiciau, tai kartu pasimciau ir visa seimyan :DDD

    poolman

  5. 3

    Oi maniskis labai dznai iseina be musu,aisku pikta bet ka padarysi turi buti ir rupints vaiku tokia jau tu mamyciu dalia:((((((((((((((((((((((( Na aisku buna ur isimciu kai pasiima mus kart, arba mane nusiveda į restorana o mazaja paziuri mociute.)

    mamyciuke

  6. 3

    Nepalieka mūsų vienų ir baliavoti, net ir su draugais alučio pagerti neina. Turim vienus bendrus draugus, pas kuriuos nuvažiuojam visi tryse, o paskui aš mašiną parvairuoju:)))) Šiaip dažniausiai taip ir elgiamės ir su kitais draugais - arba jie pas mus atvažiuoja be didelio triukšmo, arba mes pas juos, arba niekas niekur nevažiuoja. Vyras turi vieną tradiciją - šeštadieniais rytais eiti į pirtį su draugais, tai po pirties kokį bokaliuką ar buteliuką padaro, bet tai netrukdo planuoti kitus šeštadienio darbus ar išvykas. Bet jeigu paliktų, tai tikrai pykčiau, dar ir kaip. Bet mes šeimoje apie tai esam kalbėję ir labai draugiškai sutarę. Tačiau mes jau esam anksčiau išsilakstę, tai dabar abiems šeima rūpi, o ne draugai ir baliai. Mes labai draugiškai galim ir dviese prie vyno taurės ar alaus pasėdėti (na dėl gėrimo kiekių tai čia ne esmė, nes aš dar vis maitinu ir palaikau tik kompaniją).

    elegancija

  7. 2
  8. 2

    Mes tai visur drauge einam. Man tai kazkaip keista butu vedes vyras o kaskur eina baliavot nezinia kur vienas be zmonos.

    kristulele

  9. 2

    Na maniski galiu pavadinti namiseda,gal koki savaitgali kartais porai valandu kur iseina su draugais,vakare.Bet ir tai,dazniausiai siaip pasikalbeti,apie reikalus "vyriskus" :).O jei eitu pats linksmintis be manes gal butu kiek skaudu,nebent ir mane isleistu koki savaigali su draugem nors keletui valandu atsipalaiduoti.Jam siaip visas pasaulis kompas :)),tiksliau internetas.Na ir taip, gimus mazyliui,kol jis dar kudikelis,kazkokie kolkas seslus mes abudu :)

    geguziukas

  10. 1

    Nedaznai, bet buna kad vos ne iki paryciu linksminasi :) Jis daugiau namiseda.

    Imbiere