• 11ats.

    Pirma diena darzelyje. Kaip ruosetes pirmajai dienai i darzeli-lopseli?

    Mamytes, kaip ruosetes pirmajai dienai i darzeli-lopseli? Ar pirkote auklytem gelyciu ar kokiu saldainiu, o gal nesetes koki tortuka?

    jurgitux2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pradėjom lankyti lopšelį nuo rugsėjo 1 dienos,kaip priklauso nuėjom su gėlėmis pasveikinom auklėtojas su šeiminkute.Iš pradžių palikau valandai laiko,pats sunkiausias dalykas yra atsisveikinti,vaikas pradeda verkti,toliau,kaip auklėtojas sakė,yra viskas gerai,bendrauja su vaikais,žaidžia.Daugiausiai esu palikusi 2 valandomis,nuo pirmadienio jau žadėjau palikti iki pietų,bet deja vaikas susirgo ir dabar neaišku kada vėl pradėsim lankyti lopšelį,bijau,kad vėl viską reikės pradėti iš pradžių;-(

    debesėlis

  2. 3

    Pacia pirma diena nieko nenesiau.buvo labai sunku vaikeli palikti, bet keliom valandom palikau. po to laikui begant aukletojom kokios kavos su sokoladu nunesdavau. visada pagalvoju, kad per vaiku pietu miega jos turi laisva minute, gali ramiai atsigerti kavos:) kodel gi teveliai negaletu ju vaiku aukliu palepinti;)

    Baraniuka

  3. 3

    Mes nešėme gėlių, nešame kiekvienais metais, mums jau 5,5 metų, o lankyti pradėjom nuo 2,5 metukų :) Pirmais metais buvo visko, ašarų, nenorėjimas eiti į darželį.... :)

    ernesta3

  4. 3

    pirma diena nieko,nes porai valandu palikdavau,o kai reikejo visa diena palikti tada atsimenu budavo asaru,nesame gelyciu abiem auklytem ir seimininkutei tai pat:)o tortuko nemanau,kad reikia,mes nesame vaises tik per vaiku gimtadienius:)

    dzionike

  5. 2

    Mes nunesem gelyciu abiejoms aukletojoms ir seimininkutei. Daugiau nieko turbut ir nenesim, nebent butu kokia proga :)

    Zui

  6. 2

    Mano vaikai niekad nera lanke darzelio,bet as pati esu dirbusi keliuose vaiku darzeliuose jaunysteje.Ta pirma diena vaikams buna labai ivairi.Vieni vaikai lyg niekur nieko zaidzia,kiti nedrasus,dar kiti agresyvus,nori mustis.Buna ir labai verkianciu vaiku.Turejome viena maziuka,kuris tik kai issiskiria su mama,pradeda verkti.Ir taip ,be pertraukos verkia visa diena.Nei valgo,nei miega.Pirma diena mama turetu buti salia vaiko valanda ar daugiau.turetu stebeti jo elgsena naujoj vietoj.Vaikas turi priprasti.

    vilem

  7. 1
  8. 1
  9. 1

    pirmą dieną gėlyčių nunešėm, pabuvom truputį, viskas lyg ir gerai buvo, net ir miegot norėjo eiti su kitais, bet po to jau prasidėjo verksmai ir nenoras eiti į darželį, dar ir dabar vis paverkia kai palieku

    auvilė

  10. 1

    MANO VAIKAS DARZELYJE JAUTESI LABAI GERAI, NET NAMO NENOREJO EITI. JAM LABAI PATINKA BUTI SU VAIKAIS.

    vilante