Atsakymai

  1. 4

    Nebendrauju visiškai,nesenai jai perdaviau vaiką į kaimą,tai gal valandą kalbėjomės,kitą dieną paskambinus vaikui jau vos nesusiriejome,griežtai nutraukiau pokalbį,dar man sako kaip pageidaujate ponia,aiškiai nepatenkinta.Negaliu jos pakęsti,amžinai bumba net kai yra neteisi.
    Mano mama nesenai nupirko anūkei barbės namą,dviratį ir daug kito visko,tai dabar anytą lėkė nupirko suknelių,basutes,segtukų,kojinių,skambino girėsi,tiesa vaikas negrįžęs net nežinau gal iš dėvėtų,ne naujus,nes kai gimė atnešdavo dovanų žaisliukų su kainomis 2lt.Metai iš metų per šventes neprisimena,dabar užplūdo močiutiški jausmai,prisimynė,kad turi anūkę.
    Man ji visada liks nenuoširdi,per daug geros nuomonės apie savo giminę,visi kiti melagiai,aferistai.

    emiliukas

  2. 4

    geruliai :)) kaip mama :)) amziaus skirtumas jauciasi, mane tik erzina, kad ji pergyvena, jei ka nors pasakai.. o siaip liuks.

    Laimute86

  3. 3

    Gaila,bet dar neteko sutikti savosios anytos,nes gyvena gan toli,bet kai vyras jai paskambina,ji visada paklausia kaip laikaus,liepia perduoti apkabinima.Ji net del manes truputi angliskai pramoko kalbeti,kad galetu pati paklausti kaip laikausi ir pan. :) Labai maloni moteris,visada liepia sunui su manim graziai elgtis,pakviesti i kavine ir t.t. :) Labai tikiuosi,kad ir mums susitikus bus silti santykiai:)

    laiminga1993

  4. 2

    na ne itink gerai sutariame,nes mano anyta labai umaus charakterio.

    nade

  5. 2

    sutariam neblogai, bet tik todel kad as laikau sioki toki atstuma ir neimu i galva visokiu nesamoniu. amno anyta megeja truputi uzsilipti ant galvos kitiems, isnaudoti savo reikmems ir t.t. kol gyvenau su dabartiniu vyru pas uosvius tai buvo sunku ir labai nuo jos pavargdavau, buvo siokia tokia trintis. bet kai issikraustm gyventi atskirai tai santykiai su anyta pagerejo :) pasikalbam, pajuokaujam, is esmes ji geras zmogus - su savais "navarotais" bet geros dusios, nepiktybine ir jei galetu paskutini kasni vaikams atiduotu.

    arcita

  6. 2

    Visiskai nebendraujam. Nei as, nei mano vyras.

    Yuki

  7. 2

    Neturiu anytos, neteko net pazinti, seniai mirusi...

    Vita_321

  8. 2

    is pradziu kol buvau neistekejus uz jos sunelio musu santykei bgeri net labai poto po vestuviu pablogejo buvo taip kad net nebendravome, o dabar vel kazkaip viskas gerai

    mamyciuke

  9. 2

    bendrauju tik is mandagumo :) gyvenam ant vieno kiemo , bet gyvenam atskirai ,tai labai kisasi i musu gyvenima tai truputi jos privengiam

    nežiniukė

  10. 1

    susitinkam kasdien,nes gyvenam po vienu stogu,o santykiai normalus

    ruta26