• 9ats.

    Kaip suzinoti kada prasideda tie saremiai?

    siandien buvau paskutini karta pas ginekologe, ji iseina atostogu. Mums 37 savaites, ji paziurejo mus, sake galvyte jau gerai isistaciusi, terminas rugpjucio 4. Cia musu pirmagimis, kaip suzinoti kada prasideda tie saremiai? gydytoja sake iskarto nepulti i ligonine, geriau pabuti bent pora valandu namie kol neuzejo reguliarus skausmai.
    as tokia pasimetusi, net nezinau kaip cia viskas bus, prasau patarkit.

    Gintaryte11Pasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jau seremius tikrai atskirsit. :) kuo dazniau spazmai,tuo greiciau gimdimas.

    Jolka123

  2. 1

    na man irgi sake pora valandu namie pabut, bet isejo taip kad po valandos nuvaziavom i lygonine ir man daktarai pasake: gerai kad atvaziavot greitai, nes jei dar pora minuciu nebutumet atvaziave pasigimdytum masinoje ar tiesiog namie, tad dziaugiuosi kad spejau ir nieko nelaukiau:)

    Esta

  3. 1

    Kai prasides saremiai, tikrai suprasit ;)

    Yuki

  4. 1

    Dar nei viena nepramiegojo gimdymo. :) Tiesiog suprasi is skausmu is pradziu nedideliu ir nereguliariu, veliau stipres ir reguliares.

    estela24

  5. 1

    Kai prasides tikrieji saremiai tikrai su niekuo nesupainiosit. O i ligonine, jei ji netoliese, reiketu issiruosti, kai saremiai kartosis kas mazdaug 10 min. Jei toliau, kad 15-20. Bent man taip aiskino gydytoja.

    Isnykstanti

  6. 1

    kai ateis tas laikas, tikrai tai suprasi, maziau pergyvenk, bus daug lengviau laukti kai nebijosi, man iki termino 2 dienos ir as jau laukiu nesulaukiu kada jau tie saremiai prasides.

    Anonimas

  7. 1

    na isejo gydytoja i atostogas,tai turi kazkas pavaduoti.nes mano gydytoja taip pat atostogauja ir ira kita gine..kai bus tau tie saremiai tikrai suprasi viska

    nade

  8. 0

    na saremius tai tikrai atskirsite :) beto vandenys gali nubegti..

    Gintee

  9. 0

    Visų pirma: kodėl tai paskutinis vizitas? Mane tikrino iki pat 41 sav, tada davė siuntimą į GN, nes savaiminis gimdymas taip ir neprasidėjo. Nenoriu gąsdint, bet jei jei ir jums taip bus, kas pakonsultuos ir duos siuntimą?
    Visų antra: sąrėmių skausmo su niekuo sumaišyti neįmanoma :)

    Ievu