Atsakymai

  1. 2

    pirkau spec skirtus paketus vaistineje,skirtus butent moterims po gimdymo.

    nade

  2. 2

    Man vyras nupirkes buvo vaistinėje specialius, tai ten kaip triusikėliai apsimauna, labai geras dalykas,nes kraujavau baisiai :) pravertė labai

    safyra

  3. 2

    Vyras nupirko vaistineje specialius.
    Paprasti, kokius naudoja mmmm, netinka.

    Yuki

  4. 2

    Sveika, gimdysiu siom dienom, vaistineje nusipirkau (parduodama atskirai po vnt) paketu specialiu; 1labai dideli, pora mazesniu, vaistininke patars, tada po savimi reikia tureti vaistineje taip pogi ju yra PAKLODZIU, jos zinos kokiu reikia, pasiemiau jas 3, jos dedasi i lova po gimdymo palatoje, kad neispurvinti krauju lovos. Higienos priemones, patogius apatinius dvejas poras sakyciau, ranksluotis, tapkutes gerai sveiciamos, sukytes plaukams.Zvakuciu bent jau man daktare sake savas reikia tureti ( klizmai) ...

    Aistuuute212

  5. 1

    pirkau tuos padidintus paketus, reikejo po gimdymo, o kada ju pritrukau, tai puikiai tiko vaiko sauskelnės :))

    vinipukas

  6. 1

    pirkau seni firmos rinkini po gimdymo : 2 sauskelnes, 2labai dideli paketai, 3 dideli, 4 normalus ir 2 pakloteliai.

    Anonimas

  7. 1

    Taip, pirmas gimdymas, tai nzn net ;) domiuosi.. Nusiteikus skausmuj, o po to dideliam dziaugsmuj ! Aciu labai uz atsakymus, pasinaudosiu jais. Maniau, kad brangesni tie dalykeliai, bet jai 25 lt, tai baikes.;)

    djgabe

  8. 1

    storiausius paketus visa ipakavima dideli, uzteko kip tik, poto perejau prie naturela iklotu:)

    Esta

  9. 1

    Pirkau pora dideliu galiu pavadinti net kaip sauskelnes paketu, paskui mazesnius 5vnt. Pirkau ir kelnaites vienkartines, jos man praverte, pakloteliu vienkartiniu neprireike, nes seseles duodavo savo paklotelius. Kadangi man buvo cp tai dideliu net neprireike paketu, pirmas dienas naudojau tuos mazesniu 5vnt kur turejau, o paskui uzteko naktiniu iklotu.

    estela24

  10. 1

    Pogimdyviniam laikotarpiui man vaistineje pasiule rinkini. Jis skirtas 5 parom po gimdymo. Kaina apie 20-25lt. Ieina- 2 pampersaj, 2 labai dideli paketai, 3 dideli paketai ir 5 paprasti. Man sis rinkinukas laaabai padejo ir laaabai patiko.

    Whisper