Atsakymai

  1. 2

    Draugė naudojo, sakė, jog veltui išmetė pinigus, pasakojo, kad ta vibracija labai stipriai erzino ir dirgino, tad manau neverta. Ir būtinai pakalbėk su daktaru apie raumeninius nuskausminamuosius. :) sėkmės :)

    Anonimas

  2. 2

    negaliu daryt epiduro, nes kai pastoju sutirsteja mano kraujas. tai turiu leistis vaistus kiekviena vakara i raumeni ir gert aspirina, kad suskystintu krauja. ir dabar kraujas lb skystas, todel darant epidura yra rizika, kad galiu nukraujuoti, bent jau taip man aiskino gydytojas.

    mackeila

  3. 1

    kaip idomu?kas cia per aparaciukas,ar padeda saremiu metu ir ar daug kainuoja?

    nade

  4. 1

    Per gimdyma naudoja ne tik epidura skausmui malsint, yra leidziamu vaistu, i slaunies raumeni, gal tokie tau tiktu, nebandei paklausti gydytojo?

    Vita_321

  5. 1

    Galiu paklausti, kodel negali daryti epidiuro?

    Yuki

  6. 1

    beje, as turejau sita:

    https://www.tensmachines.co.uk/Elle-Tens-HIRE-7-Weeks-Hire-FREE-1st-Class-Delivery-FREE-Return-Practice-Electrodes-Included_p_60.html

    Vita_321

  7. 1

    As turejau ji issinuomavus (cia UK) per pirmaji nestuma, bandziau ji naudoti, kol dar sedejau su saremiais namie, taciau mane labai erzino ta vibracija, nejutau jokio palengvejimo skausmu metu, atrode, kad del tos vibracijos kaip tik dar labiau skauda.
    Siaip nesigailiu, kad turejau, nuomotis buvo nebrangu, kazkas apie 25£, bet nepraverte...

    Vita_321

  8. 1

    Is tikruju net negirdejau apie toki...

    Anonimas