• 7ats.

    Kokias dezes zaislam, turit?Domina kas pirko neperseniausiai ir kur.Turim dvi viena pirkta Tomas Philips`e,kita su ratukais.Gal kas matet pufo tipo vaikisku deziu.Ar taip kokiu idomiu,zaismingu nebrangiau,kaip 50lt.

    griruteInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes pirkom jysk parduotuvei didele deze su ratukais ir dangciu.ir va gaila per persikraustyma mums ja pavoge :D gerai kad buvau zaislus namie perpilus i maisa.kaip tik ieskomes vel kazko vaiko zaislam ssidet,nes ju labai daug..

    mylime

  2. 2

    pirkome zaislu parduotuveje,cipolinas..turime tokia su ratukais,kaip namelis.

    nade

  3. 2

    Neseniai pirktą OKT All-Toys-in su ratukais (kuriuos nuėmiau) vaikas jau spėjo sulaužyti. Ne taip baisiai, kaip paprastą iš Prismos už 50LT, bet vistiek sugebėjo mindžiodamas sulaužyti dangčio užraktą. Aš taip pat žiūrėjau tas lentynėles kai akcijos buvo, bet visgi pasirinkom dėžė, nes didelių žaislų yra, bet, manau, kitas pirkinys bus ne dėžė o lentyna su dėžutėmis.

    Anonimas

  4. 2

    mes nusprendem investuoti ne i dezes,nors irgi domejausi,bet i lentynelee su atskiromis dezutemis,pirkom grazia vaikiska su 6 skirtingo dydzio dezutem.i viena mazasis susidejo lego kaladeles,i kita kinder zaisliukus ir pan:) labai pasiteisino,tai paskui pirkom antra panasia :) vaikas pasiima viena kuria nori,ja issivercia ir zaidzia,neprisidaro bardako :)

    va pvz tik mes per akcija mokejom perpus maziau

    http://www.e-senukai.lt/irankiai-auto-prekes/oxid-3/vaiku-baldai/lentynos/vaikiska-lentyna-dziungles-mz4010_2.html

    sandritute

  5. 1

    Pirkau dvi dideles skaidraus plastiko dėžes su dangčiais iš senukų. Gerai matosi, kas sudėta, nerekia be reikalo raustis ieškant žaislo.

    marcipana

  6. 1
  7. 1

    Turim plastmasine su ratukais ir dangciu,pirkau senukuose per akcija.Kol kas sveika

    ruta26