Paruošimas; 2,5l vandens reikia maždaug 1/4 pakelio kukurūzų kruopas išplaunu irr statau virti kol išbrinks,reikia maišyti,kad nebūtu guziukų ant normalios ugnies,kai uzvirs sumažinti ugnį ir virti 20min. Po to pilame pieną,beveik 1litrą. Pastoviai maišomė.
Šiaip kukurūzų košė turi būti vidutinės konstitencijos,daugiau skysta mums skanaisia su sviestu. Ir verdame ją dabar daugiau per išeigines,nors mano vaikai ją valgė iki metų laiko kas antrą dieną,nes jau manų gydytojai nerekomendavo.
Deimax
3Kai verdi jai jau mati, kad bus per tirsat dapilk vandens. Aš kai verdu tai uzvirinu vandeni o kruopas truputi uzpilu vandenuku bet nedaug tada supilu į puoda maisu ir verdu pries pabaig jai matau kad stiprei tirsteja įpilu pienuko biski pakaitinu ir isjungiu puoda uždengiu. Labai skanu būna:))))))))))))
mamyciuke
2Reik visą laiką maišyti ir berti po truputį, įvertinant, kad ji išbrinks.
Jorkaile
2Aš irgi verdu panašiai kaip parašyta ant pakelio.Svarbu įdėti į verdantį vandenį sviesto ir supylus reikiamą kiekį kruopų sumažinti ugnį ir vis pamaišyti.Aš,tiesa pasakius,irgi po nemažai nesėkmingų kartų išmokau ją virt:))
Vilmiene
1na as jos dar neviriau...
daina
1vadovaukis instrukcijomis ant pakelio ir viskas bus ok:))
mysteryy
1Na, jeigu vadovautis ant pakelio parasytomis instrukcijomis, tai kose gaunasi labai tirsta ir vos atvesusi labai sukieteja. Pagal meksikiecius tokia ji ir turi buti, mes ja tokia paskui pjaustom riekemis ir ant keptuves paskrudinam, O kai vaikuciui verdu, tai maisant ipilu daugiau vandens ir pieniuko ir viskas ok :)
Agne
1tai kai verdi ziurek ir maisyk ir jei reikia dapilinek vandens ar pieno kaip jau tu megsti:)))as savo mazei verdu su obuoliais jai labai patinka:)
iirina