Atsakymai

  1. 3

    Aš lygiai taip pat. Nuvalau, užpilu cukrum ir tą sirupą nupilu atskirai - arbatoms, o vaisius užvirinu su trupučiu to sirupo.

    Jorkaile

  2. 2

    mes darydavome sirupą ir džiovindavome,džiovinti skanu valgyti į arbatą įsimesti:)

    emiliukas

  3. 2

    As ir taip darau kaip Baraniuka, tik nekaitinu sulciu laikau saldytuve jas ir man stovi gerai. O nupiltus svairainiukus isdziovinu ir labai skanus gaunasi kaip saldainiukai paskui labai skanu pakramtyt. :)

    kristulele

  4. 2

    Viska panasiai darau kaip jau nupasakojo Baraniuk tik svarainius atsivezu is kaimo:)))))))))))))

    mamyciuke

  5. 2

    Ju nusiperku, nuplaunu, isvalau seklytes, supjaustau grezineliais uzpilu cukrumi.sukraus daug pilu.negaliu tiksliai pasakyti kiek, bet daug. palaikau uzpilus ta cukru kol atsiranda sirupas ir tada pakaitinu.paverdu paverdu, paragauju jei dar per rugstu tai dar cukraus pilu ir dar uzverdu.supilu i stiklainius.ir pastatau ziemai.ta taip.

    Baraniuka

  6. 1

    nuvalau,supjaustau smulkiai ir apiberiu su cukrum

    ruta26

  7. 1

    isvalau seklas,tada supjaustau i dlytes ir su cukrum i stiklainius,gaunas labai skanu

    ervijota

  8. 1

    geras, as vis galvojau ar galima su medum...Butinai pabandysiu :)))

    mamyčiukas

  9. 1

    nuplaunu,isimu seklytes,supjaustau galvute i 6-8 skelteles, dedu i puslitrini stiklaini,pridejusi koki trecdali stiklainiuko,apipilu medumi,vel beveik iki virsaus dedu skelteles, vel apipilu medumi,apdengiu merliuku ir padedu i saldytuva,kai medus istirpsta,galima ir siaip spinteleje laikyti.labai skanu buna ziema isideti i arbata ar pan.

    gintarep

  10. 1

    na kiek pamenu is mociuciu ir kt zmoniu receptuku tai tik tokius ir pamenu kaip pati ir apibudinai mamyciuk, na nebent daromi naminiai antpiliukai... :DDD

    poolman