• 19ats.

    Kaip rengiate mazuosius leliukus nakciai?

    mes turime plonesnius platesnius sliauztukus nakciai, bet kai pasiimu maitinti, tai jos rankytes buna labai saltos. Apklostyti neiseina, nes mosikuojasi per miegus ir miega rankytes i virsu iskelus. Kambary lyg ir nesalta... tai aprengiu siltesni svarkeli, bet galvoju ar gerai jai prirengtai miegoti :) Dukrytei 3 men. beveik.

    AusrineMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Va as vargau,kol radau tinkama apranga savo suneliui.Nakti,kai duodavau pienuka,taip pat budavo saltos rankytes.Apdangstytas buti kokiais uzkloteliais jam nepatikdavo,nes negali laisvai kojytes pajudinti,kai sugalvodavo arba tiesiog nusispardydavo.Nemegsta jokiu vokeliu naktiniu.O ir taip pat megsta rankytes iskelti i virsu.Kol buvo visai mazutis,suvystytam patikdavo buti,o dabar mum beveik 4men. ir megsta miegoti placiai :).Tai as taip pat pripirkau sliauztinuku,mums jie patogiausi.Turim daug kelnyciu siltu,bet as nenoriu nakciai deti taip ilgai,nes bijau,kad jam gali nuspausti.As nupirkau sliauztinukus ilgom rankovytem jo dydzio plonesnius,paskui 6-9men.storesnius ir 9-12men. visai storus.Ir ziuriu pagal temperatura kambaryje.Kolkas dazniausiai dedu bodziuka trumpom rankovytem,plonesnius sliauztinukus ir storesnius ant virsaus.Specialiai pirkau didesnio dydzio,kad jam butu silta ir neverztu.Dar uzmaunu kojinytes ir kartais plonas pirstinytes.Jei jam kada su kokiais drabuzeliais per karsta,as patikrinu galvytes apacia,ties kakliuku,buna suprakaitave,o jei ne,vad. viskas tvarkoj.

    geguziukas

  2. 3

    uzdedu bodziuka ir idedu i vokelli tai nenusikloja ir vaikeliui silta

    cindy

  3. 3

    na mes siuo metu naudojam nakciai pizamyte ilgom rankovem, labai jau blaskosi per miegus ir nusispardo:)

    erika1984

  4. 3

    na kia mano mažoji buvo 3men, tai ja rangdavau siltesniais slaustukais, nes pas mus buvo labai salta tai kambary papildomai nakčiai jugdavome šildytuva. ir visada nors ir nusiklodavo stengdavausi pakloti.

    mamyciuke

  5. 3

    Rengiu taip, kad jai būtų laisviau judėti. Stengiuosi, kad visada būtų apklota. Kai naktį randu ją nusispardžiusia, tai rankutės ir būna šaltos, nors kambaryje nėra šalta. Todėl vėl apkamšau, o po kokios val patikrinu ar apklota, jei nenusispardžiusi tai rankutės jau būna šiltos. Taip ir kariaujam naktį :)) Kartais mintyse grasinu, kad pririšiu kaldrą...

    Irma

  6. 2

    Turim tokį lengvą medvilninį bodžiuką ilgom rankovėm mažiukui. O didesnis miega su "maikute"

    Jorkaile

  7. 2

    reniu bodziuka ilgom rankovytem ir slaustinius,nemigdau su pedkelnem,rengiu laisvesnius rubelius.
    Atsimenu kai buvo maziuke irgi salo rankytes,budavo apklostau rankytes ji vel issitraukia,manydavau kad salta jai,bet nesusirgom,tai reiskia viskas ok :)))

    gudruute

  8. 2

    Mes nakciai rengiames platesni kombinezoniuka,o jei silta platesnius marskinelius.Siaip mes nakciai paliekam atvira langa,nera labai silta kambaryje ir vaikiukas turi buti aprengtas tinkamai.

    vilem

  9. 2

    na kad rankytes saltos,tai nereiskai ,kad vaikiukui salta,ju tokia kraujo apykaita,o as rengiu tik bodziukus tr.rankovem ir sliaustukus ilgom rankovem,kojinytes butinai uzdedu,pries miega duodu siltesnio pieno, o kai uzmiega tai ir uzkloju lengvu adijeliuku,arba dideliu ranksluosciu,nes su kaldryte dabar per karsta

    Aureluze

  10. 2

    pizama turim bliuskute ir kelnytes ir lengvos kojnytes (ziema) o vasara tai maikute ir pampersas ir plonas uzklotelis:)

    pukelis2009