• 2ats.

    Ar naudojote akiu lasiukus OFTAQUIX?

    okuliste israse siu lasu, nes niekaip nepraeina traiskanoti akyte (jau 1,5 men), uzsikise asaru latakai, o as paskaiciau informacini lapeli, kuriame parasyta, kad draudziama naudoti jaunesniems nei 1 metu vaikams. O dukrytei 3 men. na dar liepe masazuoti ir spaudyti palei vidini kamputi, bet labai raudonuoja.
    Gal dar ka nors darete?

    AusrineVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kažkur tokio amžiaus kaip tavo, savo dukrytei lašinau kažkokius lašiukus iš kapsulių, bet pavadinimo tai nežinau, nes ir turėjom tik tris tokias ampules, praktiškai trim dienom. Taip pat ir masažavau prie nosytės, braukdama žemyn pirštu. Aš ant savo piršto būdavau apvyniojusi kokią švelnią medžiagą (palutės kraštą, ar kt.), tai gal švelniau braukdavosi. Viskas susitvarkė, nežinau kas geriau padėjo:)))

    O dėl inform.lapelio, tai manau gyd. žino, jeigu išrašo. Gal kažkur nesutapimas. Aš kažkaip dėl to nesuku galvos. Nes vieną kartą jau buvau panašioje situacijoje, kai buvau nėščia ir suslogavau, gyd. išrašė kažkokių lašiukų į nosį, tai inf.lapelį parašyta, kad nėščioms negalima, bet galima kūdikiui nuo pat gimimo naudoti. Tai gyd. pasakiau, tai tiesiog sakė taip rašo tokius draudimus, nes nėra iki galo ištirtas poveikis ar kažkas panašaus. Siūlau tau labai nepergyventi, juk i dozės ko gero daug mažesnės nei vyresniems vaikučiams:)

    elegancija

  2. 1