• 15ats.

    Kaip jums 2013 metai ?

    Labas visiems :-) noriu paklausti kaip jums siais metais sekasi ? ar man vienam site metai kaip prakeikti, visur ir visada nesiseka..
    Su zmona issiskyriau, savo sunaus nematau, nes buvusi zmona ji pasieme i Latvija gyventi, pas kita vyra, su darbu labai sunkiai sekasi... Brolis kuris visada mane palaike, siais metais zuvo autoavarijoj, pries menesi susiradau zmogu, su kurio buvo labai gerai, menesis praejo puikiai, apkeliavome ir palanga, ir kauno zoologijos soda, ir daug kitu graziu vietu, kai tik pagalvojau na pagaliau reikalai pradejo tvarkytis, tas zmogus isejo is mano gyvenimo, susitaike su savo buvusiu, skolos, antstolei, nes buvau paskola viestuvem paiemes.. noreciau suzinoti ar cia man vienam taip nesiseka, nors iki 2013 metu, visada buvo viskas gerai. :(

    Tadas2508Su aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Žinokit gyvenimas toks yra, kad nebus visada tik gerai.. Jis kaip oras čiau saulė šviečia, čia apsiniaukę, čia jau žiūrėk uraganas kuris nusiaubė aplink viską, bet po truputį lenda saulė, atgyja viskas..
    Pas kiekvieną žmogų yra/buvo/bus tokiu itin juodų periodų per visą gyvenimą, kurių nenorės prisiminti, išliks širdyje ilgai. Bet juk nebūna vien audros ir vien nusiaubta. Kaip mano vyras sako pasieksim dugną ir smarkiai atsispirsim į viršų, šausim visa jėga.. taip ir buvo, nes tas periodas buvo ir pas mus. Ir psichologiškai ir fiziškai ir finansiškai ir kaip tik nori buvo blogai, kad nežinojom ką daryti, kur kreiptis, kaip gelbėtis, buvo tikrai prastai... Kai jau atrodė, jog blogiau negali būti pasirodo tikrai gali būti dar blogiau trigubai.. bet laikui bėgant kažkaip imi kilti ir gan sparčiai. Reikia sulaukti, nenusiminti, nenuleisti rankų..Žinoma, dabar labai sunku, bet taip visą laiką nesitęs, pamatysite ims viskas tik gerėti. Mums asmeniškai praeiti metai buvo tragiški... Todėl net į užsienį išvykom gyventi. Nes viskas buvo blogai, niekas nebesisekė, patys kažkokie išsekę jau buvom nuo visko.. O dabar tikrai galiu pasakyt kylam į viršų sparčiai. Galbūt taip atrodo tas kilimas spartus, nes buvo gili duobė prieš tai, bet vis dėl to išlaukėm. Pas jus irgi viskas bus gerai, tik nenuleiskit rankų.. nebus taip amžinai, Tadai. Stiprybės!

    lydekaite

  2. 4

    Nuostabus, nes butent siais metais gime mano dukryte, o kas gi gali but geriau :)

    Robertele

  3. 3

    neblogi:) tfiu, tfiu, tfiu

    raima

  4. 2

    Man neblogi, daug visko ivyko, santykiai su vyru tik gereja, vaikas auga sveikas, judam I prieky po truputi, kokios dar galo buti paskolos vestuvems?:-) Neatrodo juokinga? Na gerai ne mano reikalas, bet optimizmo daugiau, kiti metai bus geresni, kazkodel susidare ispudis, kad leidziat kojas I jumis valytis kazkam....

    Anonimas

  5. 2

    man tikriausiai vieni is geriausiu :) nes gime ilgai svajotas vaikutis :)

    samsung1992

  6. 2

    na kaip cia pasakius, sakykim per viduri. Visur lekiu, skubu, begu, grybauju, uogauju, per daug veiklos turiu, vyras, vaikai, namai, na zodziu neturiu laiko kada aimanuoti ar dejuoti. Metai nei geri nei labai blogi.

    tikmama

  7. 2

    Gan neblogi,bet iš tiesų,viskas dar prieš akis:)

    AnnaG

  8. 2

    pradzia buvo gal ie nieko, teikianti vilties po sunkiu 2012 - uju. bet dabar matau kad vel tas pats ir nieko gero. bet metai dar nesibaige :)

    arcita

  9. 2

    man pernai metai buvo tikrai emociskai labai sunkus..o siemet kazkaip susitvarke viskas,ir as pati pasikeiciau per siuos metus

    sandritute

  10. 2

    nepatys geriausi ir man negaleciau pasigirt sekmem. O tu nenusimink viskas kazkada susitvarko,pamatysi dar bus sviesiu graziu dienu net gal grazesniu nei esa buve tada tik prisimines pasijuoksi kaip buvo sunku :)

    alisija