Atsakymai

  1. 3

    pajudink savo pilvuka.o pas daktarus gali i ligonine nuvaziuot arba pasiskambink midwife savo

    skruzdux

  2. 2

    na,bent reikejo paziureti ar ira gyvybes zenklu..kiek pamenu nera maniskiui taip buve.

    nade

  3. 2

    gal veiket kazka kitokio nei iprastai.pvz mano vaikiukas visa laika juda rytais, bet vakar anksciau atsikeliau, ir labai uzsiemus buvau, tai nejauciau jo judesiu iki vakaro.

    Anonimas

  4. 2

    man tai apskritai antrasis vaikas nuo 12-13h pradedavo judeti, tinginiukas buvo.

    tikmama

  5. 1

    Pirma judesi pajauciau kai suejo 16sav,bet budavo dienu,kad ji man isvis nenoredavo judeti,esu ne karta vykusi tikrintis,bet viskas budavo tvarkoj.
    Pagulek ant vieno ar kito sono,tikrai turetu sujudeti,as gulinedavau,nes nesinoredavo kasdien vykti pas daktarus ir tikrintis,tai per 30min,ji man sujudedavo 10 kartu,nors ir nestipriai.

    laiminga1993

  6. 1

    man yra taip buve. Bet mano vaikutis tinginukas buvo ir kai gime, toks pasyvesnis, viska veliau uz kitus vaikus pradejos daryti. Uz tat dabar sustras uzaugo. O del judesiuku, tai gali buti ir nelabai geras pozymis, tai geriausiai pasitikrinti, as net kelis kartus vaziavau i ligonine, bet visada lelius tiesiog miegodavo

    Anonimas

  7. 1

    gyvenu as uk ir dabar pas daktarus tik po 3 savaiciu man.neskaiciuoju dar.bet kazkaip keista visada as prabusdavau ir pradedavo duotis daba nieko nei karto sendien nesujudejo baisu kazkaip.

    Anonimas

  8. 1

    O tu pastoviai vaisiaus judesiukus skaiciuoji? Kokie jie?
    Gal siandien jis miega paprasciausiai, o prades makaluotis link vakaro labiau. Na o jei kyla kazkokios abejones pirmiausia reiketu i medikus kreiptis

    Anonimas