Atsakymai

  1. 1

    CUKINIJU BLYNELIAI SU PARMEZANU :
    400g svieziu jaunu cukiniju, sauja svieziu gliaudytu zirneliu, 2 kiausiniai, 5 saukstai raugintu pasuku, 8-12 saukstu miltu, 100g tarkuoto parmezano, svogunas, pagal skoni druskytes ir maltu juoduju pipiru.

    Zirnelius reiketu apvirti nedideliame kiekyje vandens, isgriebus kiaurasamciu juos nuvarvinti. Nuplautas ir nusausintas cukinijas sutarkuoti ir palikti apie 15min, o issiskyrusis skysti nusunkti. I dubeneli su tarkuotomis darzovemis suberti zirnelius, smulkintus svogunus, viska ismaisyti. Po viena imusti kiausinius, supilti pasukas, suberti tarkuota suri ir viska gerai ismaisyti. Po sauksta berti miltus, kol gausis gan tirsta mase, pagal skoni pasudyti ir pabarstyti pipiriukais.

    Stikline kepimo forma apslakstyti aliejumi ir saukstu is mases islieti Jums norimos formos blynelius. Kepti 180 laipsniu ikaitintoje orkaiteje, kol graziai apskrus. Patiekti galite su naturaliu jogurtu.

    Skanaus :).

    SantaSantute

  2. 1

    sukkinja supjaustyt riekutem,dziuvseliai,kiausinis,prieskoniai,
    cukinija pavoliojat i kiausini,dziuveselius ir kepat

    mamulyte