• 12ats.

    Ar gerai, kai jau 5 men su puse nescia, daug nervuotis?

    Turiu drauga jam reikia kiekviena diena isvaziuot pas draugus, bet manes kartu neima, mane lb nervina ,kiekviena diena nervuojuos bet kitaip negaliu, truksta demesio ,bendravimo, ka daryt, kaip neimt i galva, kad nepakenkt vaikuciui.

    viniukePsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Negerai,as turejau rimtu bedu,bet sugebejau del busimo vaikucio nesinervuot.Tiesiog susitaikiau su tuo ko pakeist negaliu.Budavo,kad uzplusdavo neigiamos emocijos,bet neilgam.Dar negimes mano vaikutis inese i mano gyvenima daugiau pozityvumo.

    grirute

  2. 1

    Ignoruok tu ji, parodyk, kad tau visai dzin kur ka daro jis, jei myli manau susirupins kas negerai. O nervuotis aisku nera gerai, nors as nescia irgi daug nervuodavaus, neapsaugotas nei vienas nuo to.

    Anonimas

  3. 1

    negerai..as irgi daug nervojuosi,tai labai kenkia..ir vaikeliui ir mamytes sirdelei..

    nade

  4. 1

    negeraj ,bet kazin ar imanoma visa nestuma isbuti ramiai nepergyvenus del kazko kaip nebuna:)bet aisku reikia biski ir tvardytis

    jasulaitiene

  5. 1

    jau kalbeta daug kartu jis tik tyli nieko neatsako nuleides galva

    viniuke

  6. 1

    Tai kai mato, kad tu ji taip myli tai ir elgiasi jis taip, nes zino, kad tu visada lauksi jo, kad va priimsi ... Manau vyras del moters turi lakstyt, o ne moteris del vyro .. Auksciau galva.. Nebuk aukos vaidmeny: oj as bijau ji prarast? o jis?? Nebijok paleisti tu, kurie nebijo ar tu pati is ju gyvenimo iseisi... Visko tam gyvenime buna ir visko dar bus, manau Jums reiketu abiems pasikalbet .. Arba daryt sprendimus, nes daznai zodziai ir lieka zodziais...

    SantaSantute

  7. 1

    Tai pasikalbek su juo apie tai ko tau truksta, ir kas jam negerai, kad mazai laiko jis praleidzia su tavim .. O dabar pagalvok, ar jis vertas viso to streso ka tu perduodi vaikeliui? Manau ne.. Nes yra ir rimtesniu dalyku gyvenime nei stresuot del jo draugu.. Susigalvok sau kokia veikla, saityk knygas, ruoskis motinystei :). Iseik kur su draugemis.. Vaikelis tau svarbiausia turetu but, nes jis bus tavo zmogutis, o vyrai... Na zinai jie bet kada gali iseit... Ir neverta aukot saves.. Stresas nestumo metu yra tikrai blogai. As pati laukiuos, ir su draugu taip pat visokiu cirku buna, bet stengiuos visada save raminti, buna, kad nebekalbu su juo, kad tik man nuo to geriau .. :)))

    SantaSantute

  8. 1

    Turi rimtai su juo pasikalbėti ir pasakyti kaip tu jautiesi.Jūs esate šeima, pakeliui trečias asmuo... o jei ne, turi pagalvoti,kokia ateitis tavęs ir vaikučio laukia su juo... O viso nėštumo metu, stresas LABAI negerai.

    Nojukas

  9. 0

    Aisku negerai,nes kenki vaikui...Juk jam irgi persiduoda...Pakalbek su savo vaikinu ir pasakyk kaip jautiesi...

    Anonimas

  10. 0

    na nesveika nervuotis nei laukiantis,nei jau pagimdzius..jei jau neiseina be nervu,isgerkit melisu ar metu arbateles:)tai apramina..pagulekit siltoj vonioj,gink dieve ne karstoj:)

    skruzdux