• 1ats.

    Gal kas jau turite toki vezimeli? Ka galetume apie tai pasakyti? Pliusai, minusai? Nuoroda viduje. Ka manote apie vezimuka kuris su sidabro jonais audinyje?

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180598675321580&set=a.180598571988257.38658.180137572034357&type=3&theater

    Naujoji Zippy vaikiškų vežimėlių kolekcija, kurioje panaudota inovatyvi sidabro jonų technologija SILVER PLUS.
    Nauja technologija ne vien pakelia reikalavimus šiuolaikiškam dizainui bet ir visiškai pakeičia požiūrį į Jūsų kūdikio sveikatos saugą. Sidabro jonais apdirbtas audinys, iš kurio siuvamos konstrukcinės vežimėlio dalys, saugos Jūsų atžalą nuo kenksmingo bakterijų, grybelių ir pelėsių poveikio.

    SantaSantuteKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    As turiu si vezimeli, pilna jo komplektacija 3in1. Pirkau nauja is firmines parduotuves Kaune. Man asmeniskai jis labai patiko. Ratai minksti, vezimas nera labai masyvus, manevringas, nesunkus, lopsi naudojau gan ilgai, auto kedute taip pat naudojau, i masinos bagazine isimesdavau ratus, jie lengvai issilanskto, tada uzdedavau ant ju kedute ir riededavom i parduotuve. O kai i parka - tada lopsiuka naudojau. Sportine dali naudojau siek tiek trumpiau, nes jau tada i bagazine reikedavo isidet ne tik ratus, bet ir ta sportine kede, nes auto kedute jau buvo per maza ir nupirkta kita. Tada nusipirkau sketuka, kad uzimtu maziau vietos ir butu lengviau. Visumoj man labai patiko sis vezimas. O del sidabro pluosto, ar tiket, ar ne - net nezinau, bet pastebejau toki dalyka - dabar laukiu antro vaikucio, kuriam irgi naudosiu ta pati vezimeli, tai jau kelintas menuo esu suruosus lopsi ir uzdejus ant ratu, vezimelis stovi verdandoje, bet jis visai neapdulka! Tiesiog nenuseda dulkes ant jo... Todel manau, kad tas pluostas kazkiek isties veikia.
    Cia UK as labai daug sulaukiau gatvej komplimentu del sio vezimo, zmones klausdavo, kur toki gaut :) Labai laukiu kol gims leliukas ir as vel galesiu vairuoti sita zippy :)

    Vita_321