Atsakymai

  1. 3

    Jei grasinimas dėl skyrybų pasikartotu kelis kart iš eilės tai tiesiog pasakyčiau gerai skirybos darom kaip nori :)

    safyra

  2. 3

    as tai siulyciau be pykciu susesti ir viska issiaiskinti.tegu pasako kas jam negerai,kodel jis supykes nori skyrybu.pasakykit jei jau nori iseit tegu iseina.bet neskubekit daryt skubotu isvadu ir iskart skirtis.zmones buna issiaiskina ir dar daug metu graziai nugyvena.reikia stengtis vyra islaikyti seimoje,o ne pult skirtis,ta visada suspesite.aisku jei pas jus yra meile jam..o jei jausmai isblese tai nzn ar verta tada kankint vienam kita.pagalvokit pati ar norit but kartu.ir issikalbekit..o tada matysit ka daryti...

    skruzdux

  3. 3

    Aš pati ankščiau dažnai sakydavau nepatinka nebemyli? žinok yra kelias išeiti iš mūsų gyvenimo ir bet kada gali tai padaryti,bet taip pasakydavau labai labai supykusi,bet apie tai dabar net negalvoju tada tiesiog jis visada nusileisdavo ir sakydavo ką tu čia kalbi nenoriu aš išeiti... o šiaip ką daryčiau tai net nežinau,gal bandyčiau paklausti kodėl jis šitaip kalba? :)

    Keituks

  4. 3

    na aš kažkada sakydavau,"nepatinka skirkimės" arba"aš nebenoriu su tavim gyventi " ar kažką panašaus. :D Tokie žodžiai išspūsdavo labai užpykus,nes įpatingai esu emocingaTačiau apie tai pasikalbėjom nuoširdžiai ,kad tokiais žodžiais svaidytis negerai.Mniškis to nėra pasakęs.

    Anonimas

  5. 3

    Jei kas karta apie ta pati kalbetu tai ir pasakyciau eik lauk .. Kam laikyti ta kuris akivaizdu vistiek iseis.. nes kas nori tas ir liks, ir jei sakykim nenori zmogus skirtis kam kalbet isvis apie tokius dalykus.. Sakyciau gan kvailas poelgis kas karta svaistytis tokiais zodziais.. Gal mato, kad bijote prarasti ji ir kalba taip, kelia savo ego ... As neverkslenciau ir paleisciau ta zmogu, gal susiprates ka praras grystu. Bet vel gi kam ... Koks tikslas sieti gyvenima su tokiu, kuris tai ateis tai iseis.. Na nezinau, as sakyciau na ir gerai skirkimes, kad jau taip nori:). Nei neabejoju, kad jusiskis pasimestu, nes is jusu manau to nesitiketu ..
    O seip manau, kad nepriversime mes kitu myleti mus, kartais kad ir kaip skaudu jau buna taip, kad tenka eiti i skirtingas gyvenimo puses.. Nes manau jei zmogus pastoviai apie tai kalba reiskiasi jis samoningai galvoja apie tai .. :(

    SantaSantute

  6. 2

    Pirmiausia butu pikta. Po barnio paklausciau ar tikrai tiesa pasakyti jo sie zodziai..

    Imbiere

  7. 2

    pas mus kai tik susipykstam as visada sakau skiriames:))))tai maniskis tyli visada:)))))

    Anonimas

  8. 2

    nesamone.. lyg mazas vaikas.. juk jei susituokei, tai ir turi stengtis del seimos, o ne pradeti plesytis kas sau

    samsung1992

  9. 2

    buvau pamenu tokius zodzius pasakiusi savo vyrui,kaip dar nebuvome susituoke,veliau praejo kelios minutes ir supratau,kad tai vaikiska,tai tik emociju antpludis,o kaip jis praaina visai kitaip galvoji.na jai man tai vyras butu pasakes ir ne karta,labai isizeiciau,bet tykrai nezynau ka tokioja situacijoje daryciau,nes tokioja situacijoja nebuvau atsidurusi ir atsakyti tiksliai negaliu.

    ABMamyte

  10. 2

    Autore>na suprast reiketu ka tai galetu reiksti.Jei jis taip kalba tai reiskia kad tu jam jau atsibodusi ir taves nebemyli.Klausimas gal turi kita.Tau reikia gerai issiaiskinti viska,visus jausmus,o gal net ir pasekti,ir patikrinti jo telefona.Gal jis nuo taves kazka rimto slepia ir vaidina..Sekmes.

    Geracobra23