• 18ats.

    ar galiu buti nescia kai maitinu

    labas,po gimdymo maitinu dukryte jau 1m ir 4men. su vyru ne karto nesisaugojome po gimdymo ir dabar kuri laika daznai ainu slapintis, ar tai gali buti pozimiai kad esu nescia?

    aidukasNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as maitindama irgi pastojau nors mes ir naudojom prezervatyvus, maitinant nepastojama jeigu maitinama kas 3 valandas, o kai vaikas auga ir valgo reciau maitinimai reteja tad galima ovuliacija

    vejune

  2. 2

    zinoma,kad gali..jei nesregi maitindama,tai nereiskia,kad nepastosi..

    nade

  3. 2

    O ar jums niekas nesakė, kad maitinant galima nesisaugoti tik pirmus 3-4 mėn? Po to jau ir nesant mėnesinėms vyksta ovuliacija, tad ir pastoti tikrai galima.

    Ievu

  4. 2

    teoriskai maitinant pastoti neimanoma,taciau praktiskai tai galima :) pasidarykit nestumo testa.

    Robertele

  5. 1

    tikrai pastojimo tikimybe yra, nors ir maitinat.Ir tikrai nemaza.

    Pearl

  6. 1

    maitinimas krutimi nera apsauga nuo nestumo. tikrai galejot pastoti :) nors man ginekologas sake, kad maitinant mazdaug puse metu yra tik nedidele tikimybe pastoti, bet tokiais zodziais as netikejau.

    Greta777

  7. 1

    na kavos geriu tris keturis puodukus kavos per visa diena

    aidukas

  8. 1

    Uzdegima gal pasigavai,jei varineja slapintis daznai.Taip daznai nevarines slapintis, net jei esi nescia,dar per mazas nestumas (jeigu ir pastojus), ir vaikas nespaudzia jokiu vidaus organu,o iki slapimo pusles,kad ja pasiekt,oi,dar augt ir augt, kad taip varinetu.

    Anonimas

  9. 1

    Zinoma gali pastot ir but nescia,zindymas nera kontraceptine priemone.

    Anonimas

  10. 1

    gali, žinoma, bet šlapinimasis nemanau, kad jau ženklas nerimauti. gal kavos daug gėrei, gal kojas peršalei ir dažniau ėmė spausti slapimo pusle.

    Rugsėja