• 7ats.

    Mamos, help! Mane po cezario sekancia diena paleido namo, skausmas didelis, ar galiu paklaust, kaip jus pirmomis naktimis namie miegojot? Negaliu nei ant nugaros, nei ant sonu atsigult, o pusiau sedom laaabai nepatogu...

    Vita_321Cezario pjūvisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kazkokia nesamone!tai jus nieko gydytojams nesake apie savo savijauta...?labai jau keista,kad taip greitai paleido po cezario..siaip siulau apie tai pasikonsultuoti su savo gydytoja,nes negali taip greitai isleisti i namus,juolab su skausmais..

    nade

  2. 2

    O kodel vita vaziavai, reikejo sakyt as Dar nepasiruosus .ir laiko. As isbuvau tris paras , dvi parts nepasikeliau is lovos , senseless ir vaikeli paduodavo awaiting. Jei est namuose tai lauk midwife, Pasisukam pie skausmus , geek nuskausminamuosius . O gulejau Dvi paras pusiau sedomis. Beje sveikinu .su dziaugsmeliu!

    wiktoriuke

  3. 2

    idomei cia pas jus ,padare cezari ir ant rytojaus paleido ? kazkokia nesamone ? mane laike 7 paras ligoninei po cezario,pirma diena po cezario liepe nejudeti ,o antra diena jau po truputi liepe keltis is lovos ir po palata vaiksciot ,o 5-6 diena siulus iseme ,tada pamaige pilva pasakiau kad neskauda ir tik tada namo isleido, su skaudanciu pilvu niekas is ligonines taip greit neisleidzia ,kaip jumis isleido ,nebent jus pati prasetes namo

    nežiniukė

  4. 2

    Jūs nejuokaukite, važiuokite apžiūrai. Su tais paleidimais per anksti po cezario operacijos va kaip būna, nenoriu gąsdinti, bet saugokite save.
    http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/nelaimes/po-cezario-pjuvio-jaunos-gimdyves-mirtis.htm

    Apela

  5. 2

    nusipirk zvakuciu ( Dekatylen 100),parduodamos be recepto. Jos isivedamos i anala, ir jau labai efektyviai nuima bet kokius skausmuus, pradedamos veikti vos po 15 minuciu. I para uztenka 2 zvakuciu (1 nakciai, ir 1ryte),jei skausmas labai didelis, o dazniausiai pakanka tik vienos. zindymo metu kudikiui nekenkia.

    Anonimas

  6. 2

    Vita sveikinu turint savo angeleli :).
    Deje i klausima atsakyt isamiai negaliu, bet manau korseta specialu kur buna po gimdymo dekis ir nakti..

    SantaSantute

  7. 0

    oho, mane tai paleido po 2dienu, bet viskas buvo gerai nei temp nebuvo nieko.

    Kristalelis