• 27ats.

    Noriu naujo gyvenimo.

    mane kamuoja sunkumas manyje...draugas pastoviai vis kazkur iseina su draugais smagiai praleisti laika. Demesio man skiria tikrai mazai, as jam lipu ir lipu, atsiprasant, i akis. Jauciu, jog jam gal kazkiek ir rupiu. Jis man tikrai rupi, myliu. Esame jau 5 metai drauge. Bet jauciu is jo salti, seimos jis dar nenori... As labai daznai esu viena be jo, suku galva kuo as jam neitinku... Parejes namo is darbo mazai bendrauja su manimi, taciau mane gerbia ir i diena keleta kartu sako, kad myli... bet as jauciuosi labai isduota ir kartais net keikiu save, kodel pasukau butent siuo keliu su juo...
    Jauciu, kad sie metai man nesekmingi nuo pat naujuju metu ryto........ as noriu darnios seimos, niekada nesu jo isdavusi. Negaliu net apie tai pagalvoti. Taciau esu isvaizdi ir daznai netgi su juo budama sulaukiu daugybe komplimentu, ka is draugo esu girdejusi tik keleta kartu. Esu be galo pasimetusi ir stengiuosi islaikyti santykius.. Tik ar verta aukoti save?????? As atsako nelabai ir sulaukiu. O gal jo toks budas saltas? Nebezinau :(

    naujokeleŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    manau suprastu,mano buves kai prarado suprato,taciau jau buvo per velu,jau buvau pergyvenus visus jausmus,beto turejau zmogu kuri spejau pamilti,kuris man buvo ir yra geras ir labai myli,o mano buves dar iki dbr viena,aisq mes likome draugais,taciau jis sake lauks manes visa gyvenima,o jei negrisiu tai paneles ieskosis tokios pacios kaip ir as:)tai va tokie tie vyrai tik prarade arba tik tada kai jau buna per velai supranta ka prarado:)

    Doviliuke

  2. 3

    buna tokiu vyru kurie lyg ir myli taciau pirmenybe skiria kietiem reikalams...as tiesiog pasakyciau grieztai jeigu jau jis neklauso graziai kad jeigu jam svarbiau draugai ir panasiai,o ne tiu,jeigu jis negali skirti daugiau laiko mylimam zmogui tai tada jums nepakeliui...galbut tada supras,o jei ne tai ir palikciau toki,galbut tai zmogus kuris tik prarades supranta ka prarado?galbut tada suprastu kokia tiu jam svarbi?

    Doviliuke

  3. 3

    hm...nereikia saves griauzti ir sukti galva kas negerai...pabandyk gyventi del saves , palepink save , nebuk namie uzsidariusi .Viena karta pabandyk pasielgti taip , kaip niekada taip nesielgei pvz.nelauk jo gryztancio is darbo ,skirk ta laika sau pvz.grozio salone apsilankyk ar i baseina nueik , zodziu kaip mes tarp draugiu sakome ''pasitikrink reitingus'' tarp vyru:)) ...draugas turetu tai tikrai pastebeti...o gal tikrai atejo laikas viska kardinaliai keisti , jei tai tik tavo nerimas atviras pokalbis su draugu turetu sudelioti visus taskus ant''i''.Sekmes Tau , buk gudri:))

    Idora

  4. 3

    nu nekokia situacija.. gal ir tu su draugem isvarai svest ir jo nepasikalbini? gal dabr del to tau taip daro ....arba gal susiraukus visa diena buni ? palepink skane vakariene ar dar kazka netiketo padaryk kad jam smagu su tavim butu o ne kad begtu is namu na o jei pas jus jau ilga laika taip tesiasi tai manau kaip ir blesta:(((((((

    pukelis2009

  5. 3

    O tu su juo bandei pasikalbeti pasakyti jam kad pastebejai jog jis pasikeite ir tau tai nepatinka, gal jis supras ir viskas bus gerai. Gal vel grys seni jausmai. Suprantu tave penki metai yra labai jau gan nemazas laiko tarpas kartu ir gaila butu prarasti mylima zmogu.

    mamyciuke

  6. 3

    Hmmm, na maniskis yra panasus, jis mazai man demesio rodo, nes tiesiog nemoka meilintis, nemoka komplimentu sakyti, tai as jam papriekaistaudavau, o jis dar labiau i sako kiauta ilisdavo, nes galvodavo, kad as ji kazkuo kaltinu. Manau, kad ne visi vyrai moka su moterimis tinkamai elgtis, kad jos liktu patenkintos. O maniskis ne zodziais, o geriau darbais man savo meile parodo: gamina skanius pietus, per progas man brangesniu dovanu nuperka, rupinasi musu finansais, jei reiketu, tai ir vidury nakties lektu del manes ir maziuko reikalingu daiktu nupirkti ( neseniai man suskaudo pilva, tai jis 11 vakaro isleke i miesta vaistu). Kasdien tikrai apie savo meile nesiskelbia, bet as jau pripratau, nes zinau, kad po stora oda slypi mane mylintis ir jautrus zmogus, tai ir nebezirziu del nieko. Gal taviskis irgi panasaus budo, o gal jums reikia gaivinti santykius, patarti sunku.

    Agne

  7. 3

    pries dabartini manov yra turejau drauga su kuriuo buvau ilgiau nei 5 metus,taciau kaip ir taviskiui jam seimos nereikejo,jis norejo gastroliuoti su draugais,as dazniausiai likdavau nuosaly,jis man taip pat sakydavo kad myli bet buvo labai saltas,o kai paciam uzeidavo noras tada budavo labai geras ir pan, tad kenciau kol galejo mano sirdis,bekenciant meile bleso,kol galiausiai jos neliko...issiskyreme...aisq buvo labai sunku viska istverti,vistik sitiek laiko praleista kartu,bet juk gyvenimas neaosiriboja ties vienu zmogumi,manau reikia kad laimningi butu abu...tad patariu isiklausyti sirdies balso ir tikrai zinosi ka daryti...o jei ne tai tikrai anksciau ar veliau ateis laikas kai sirdis pasaks ka daryti...

    Doviliuke

  8. 2

    turi pati sprendima pasirinkti kas tau butu geriau:)

    coliukexxxx

  9. 2

    sunku tau, bandykite kalbetis, issakyk jam kas tau negerai, nes mes su vyru, esame susitare, kad tik kalbantis viska galima issiaiskinti, tad visada kalbames. man tokioje situacijoje taip pat butu l.sunku, nes as megstu, kad vyras man rodytu daug demesio, ir prisilietimais ir zodziais, nes ir as tokia pat esu, mano vyras stengiasi, bet kartais as jam papriekaistauju, kad per mazia rodo demesio, ar padejuoju kad jau senai gavau geliu:)))))o kodel jus neinate kartu? ar tie draugai pas jus neateina? juk ir tu gali su draugemis kur iseiti.

    mysteryy

  10. 2

    Na, yra netgi tokia knyga, kaip vyrai su moterimis vieni kitu nesupranta, nes vyras kaip Marsas, o moteris kaip Venera, tai ten visokiu supratimo patarimu prirasyta, tik man jos skaityti neteko. O kad nuolat sedi namie, palikai visus nuosaly ir tik jo vienintelio su vakariene lauki tai negerai, nes vyrams pasidaro nuobodu su tokia moterimi. gerai tau Idora parase, kad daugiau laiko pabendrauk su kitais zmonemis, palepink save, nebesigrauzk, pasitikrink "reitingus" tarp vyru ( trupuciuka flirto niekam nepakenke, o ir nuotaika kaip pakelia). Juk taviskis ne pasaulio bamba. Parodyk jam, kad ir savo gyvenima turi ir kad neketini kaip uzguita pelene vien tik apie ji tupineti, kad esi idomi, grazi ir visokia kitokia. Neleisk jam uzmigti ant savo lauru :))) juk vyrai megejai uzkariauti ir sedeti ant lauru vainiko :)))

    Agne