• 15ats.

    Ka manot, ar gerai, ar blogai, jeigu musu tetukas mazai buna namie, nuo ankstaus ryto dirba iki velaus vakaro, net vaikas vakare uzmiega ir nemato tevelio, ryta vel iseina i darba ir vel nepasimato?

    Kaip manot, ar nepakenks vaiko ir tevelio bendravimui? Ir savaitgaliais dirba.

    IndruleeeeeTėčio vaidmuoĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na dirba tiek daug todel,kad siais laikais truksta tu pinigeliu tai ir reikia truputeli pasiaukoti,kad nieko netruktu vaikeliui ir visai seimai,p.s.ir paskolu turejom kai nebuvo KRIZE,o dabar labai sunku moket tas skolas,kai algos mazinamos.Na tiesiog tos moterys supranta musu padeti,kurioms taip yra.

    Indruleeeee

  2. 3

    aisku kad negerai,vaikas turi pazinoti ir matyti abu savo tevus.

    daina

  3. 2

    gerai kad rupinas seimos finansais,bet blogai kad tiek tepraleidzia laiko su seima,nes vaikams reikia tecio...

    ervijota

  4. 2

    vaikas mazas,nelabai supranta kas ir kur dar vyksta.veliau tikrai supras kad cia jo tetis,tik gali trukt demesio is jo puses.mano nuomone tokia

    redusis

  5. 1
  6. 1

    kol leliukas mazas , tai jis ir nelabai supranta to,tik va mamytei sunkiau kai tetusio salia nera .Kai vaikutis paaugs tada tecio bendravimas su vaiku sustipres , bus labai reikalingas ypac berniukams.

    Idora

  7. 1

    vaikiukui daug reiskia ne tik mamyte bet ir tevelis,ne veltui vadinama seima ar ne?tai del to kad jis labai retai buna namie nelabai yra gerai...Aisku jei cia taip visada tai sunkoka jum paciai o kai vaikiukas paaugs gali jam trukti tiesiog vyrisko pamokymo...Didele reiksme turi ir finansai...Reiketu manau kad vyras nors kiek laiko skirtu ne tik darbui bet ir namams ir ypac auganciam vaikeliui...Juk jie taip greitai auga...O demesio vis reikia daugiau...Sekmes!!!

    Pearl

  8. 1

    manau kad gali pakenkti tik paaugus,kai jau vaikui reiks ir tecio demesio,tad manau visa savo laisvalaiki jis turi atiduoti leliukui ir buvimui su juo:)juk darbo siuo metu nepasirinksi galbut atejus geresniems laikams atsiras ir dekingesnis darbas laiko atzvilgiu,tada tetis gales su vaiku buti tiek kiek tik sirdele abiems geis:)

    Doviliuke

  9. 1

    Iki puses metuku, manau, vaikiukas nelabai supranta apie kitus zmones, jam tik mama svarbiausia, nes ji visada salia. O kai pasaulis padideja, ismoksta sedeti, ropoti, megdzioti suaugusiuosius, tai tada jau gali atsirasti tecio trukumas, nes tada jau vaikas pradeda pazinti kitus zmones, kurie daznai buna salia, su juo zaidzia ir t.t.

    Agne

  10. 1

    manau kad pakenks.zinau is savo patirties,kai tetis isvyksta ir parvyksta,vaikas ziuri,ziuri ir tik veliau dovanoja sypsenyte.o jei buna neisvykes,tas kas kart pamates tik rankytes tiesia,sypsenyte "ijungia"...

    gintarep