• 26ats.

    Vedusiu ir nesusituokusiu vaikai.

    Kaip manote, ar jauciasi skirtumas tarp vaikuciu gimusiu santuokoje ir tevam nesusituokus? Gal turit pavyzdziu?

    Linute39SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau ir aš ,kad jokio skirtumo.labiau gal priklausytų nuo tėvų tarpusavio santykių,gali būti susituokę,bet nesutarti,o vaikas jaučia,jei tarp tėvų kas negerai ir gali būti ir nesusituokę,bet vyraus meilė ir pagarba vienas kitam...Vaikui svarbiausia,kad augtų meilės ir šilumos apsuptyje....O štampas pase nieko nekeičia....

    debesėlis

  2. 3

    manau visai nera ir nesijaucia jokio skirtumo

    cindy

  3. 2
  4. 2

    na manau kad cia nuo tevu priklauso kaip vaikus augina ir ka jiems i galva kala,mano tevai labai akcentuodavo kad nesantuokinei vaikai blogai,nors dabar kai jau turiu savo seima manau truputi kitaip,toleruoju abu varijantus

    ervijota

  5. 2
  6. 2

    dabar tokiu simtai, todel nematau kazkokio skirtumo, nes tas nieko nestebina. vaikui galima ir nesakyti, kad tevai be sliubo. gal jie senatveje susituoks. net artimieji gali nezinoti ar as susituokusi gyvenu ar ne, nes susituokti galima tyliai.

    vinipukas

  7. 2

    tikra nesamone,svarbiause kad vaikas mylimas abieju tevu.ir jie kartu su vaikuciu visada

    redusis

  8. 2

    Man atrodo,kad nera didelio skirtumo:susituoke,ar ne,vaikams svarbiausias ne antspaudas pase,ne ziedas ant rankos,o tikra tevu meile ir pagarba vienas kitam.

    vilem

  9. 2

    As manau,kad jokio skirtumo,tas vaikelis gimsta tevams susituokus ar ne.Svarbiausia,kad jis butu laukiamas mylimas.Galbut pas mus yra tokia nuostata,kad jau yra vaikas tai teveliai turi buti susituokia.Nors as pati neesu oficialiai vedus,bet turim dukreli ja augimam,dziaugemes savo turteliu,mylim vienas kita jauciam pagarba vienas kitam.Aisku turime planu susituokti.Mes su vyru jau esme seima pilnai taip jau galime vadintis,nes turime vaika.Pas mus vienintelis skirtumas,tas kad musu su vyru skiriasi pavardes.

    Egle

  10. 2

    manau nera jokio skirtumo jai seima darni tai koks skirtumas ar vede tevai ar ne.

    mamyciuke