Atsakymai

  1. 3

    na as buciau savim labai patenkinta, jei ne mano svoris.. atsikracius 20kg buciau sau lelka :D nes 18metu sveriau 50 tai per tris metus puse svorio priaugau :( tada buvau sau grazi, ir dabar nebaidykle, bet svoris mane slopina, galeciau atrodo ir pasimaivyt ir t.t bet tas svoris mane uzgozia, gatvei eini ir galvoji... oooo blemba visi i mane ziuri nes as stora :D

    kristale

  2. 3

    dabar atsikracius 25kg jauciuosi super:)))))))) o seip, nebuvau grazuole, bet nebuvau ir baidykle:))) isgirtu graziu kompilmentu sau del isvaizdos, vadinasi kazkam esu grazi:)))) nes vienam gal grazi, o kitam visai negrazi, visi skirtingai supranta grozi:)))))

    ievutek

  3. 3

    nesu baidykle ir nesu grazi.esu paprasta moteris:))) ypac po gimdymo praejus siek tiek laiko jauciaus labai grazi,nes nepriaugau ne vieno kg :))))))))))))))))

    redusis

  4. 3

    Niekad negaliu pati sau paskyti kadesu grazi man vis kazas negerai dabar tai aisku su svoriu problemos. BEt malonu girdeti kai kiti sako kad esu grazi:))) as gal pati is saves per daug reikaluju ir per daug reikli esu.

    mamyciuke

  5. 2

    na as save vertinu ne kukliai... 10 balu = )))

    ervijota

  6. 2

    as sau grazi, o jei sau atrodau grazi tai ir jauciuosi gerai,veidrodis mano draugas....

    erika1984

  7. 2

    Save priimu su visais savo trūkumais,esu tokia kokia esu ir nedepresuoju nei dėl svorio nei dėl išvaizdos;-)Vieną dieną labiau esu patenkinta savimi kitą kartą mažiau,bet tai normalu...

    debesėlis

  8. 2

    kad esu grazi negaleciau taip pasakyti,nes dbr po gimdymo yra vietu kurias tikrai reikia tobulinti:)taciau savo isvaizda pasitikiu,tikrai nesigediju kad esu stambesne,manau kad juk ir vyrai ne sunys ant kaulu nepuola,tad del nieko nepergyvenu,taciau kad sau labai patikciau dar reikia pasistengti:)

    Doviliuke

  9. 2

    Na, man irgi kasdiena vis kitaip atrodo, viena diena as sau labai grazi atrodau, o kita diena i veidrodi net ziuret nenoriu, bet apskritai esu savimi patenkinta, nesu baisi, turiu to grozio, bet cia jau kiekvienam savo skonis. Aisku, svoris ir po nestumo like lasinukai man akis bado, o vyras myli mane ir tokia, o man tai svarbiausia.
    P.S. Nepergyvenk, Elegancija, grozio tau netruksta :))

    Agne

  10. 2

    Nesinori nei savęs peikti, nei savęs girti. Jeigu parašysiu, kad esu graži, galima bus pagalvoti, kad esu išpuikusi, o jei parašysiu, kad save vertinu kaip baisią, tai atrodys, kad savimi nepasitikiu. Apskritai, juk mes esam moterys, ir mums niekada nebus gana savo grožio, vis norėsim ką nors pataisyti, patobulinti. Be to, kad ir kiek sakytum, kad esi sau graži, vis tiek turėsi kokį nors kompleksą, kurio nenorėsi išduoti garsiai:)

    elegancija