- 14ats.
Atsakymai
- 3
Mesa verdu. Tada pakepinu morkas, svoguna, burokelius, ketcupa ir sviesta. Is keptuves viska sudedu i puoda kur verda mesa, idedu bulves, paverdu 20 min.isjungiu ugni pabarstau krapais.
- 3
is pirmo isverdu mesa, tada i sultini dapilu vandens. dedu virtu pupeliu, morku, burokeliu, bulviu, krapu, prieskoniu misinio
- 3
pakepintu lasinuku, kai norisi riebiau.morku ar obuoliu kai norisi gaiviau, bet man svarbiausias yra geras sultinys
- 2
---Ievaap--- ne apie saltibarscius klausiu...
- 2
nuverdu nuo kauliuku sultini,sutarkuoju burokeli,morka,supjaustau svoguna ir dedu i sultini,kiek veliua bulves pjaustytas,prieskoniai-tai druska,pipirai,malti lauro lapai ir tiek
- 2
as dedu visada kelis saukstelius acto,bei cukraus :) mano drauges to nededa bet mano barsciai skaniausi :)
- 2
O vietoj pupeliu ar tinka ideti zirniu? Po ranka neturiu pupeliu......
- 1
man skaniausia sriuba, verdam paprastai, nieko nekepinam, burokeliai, morkos, sultinys is kubeliu, aliejus, o ipylus i lekste idedu grietines ir svogunu
- 1
Troskintuveje patroskinu burokus, morka ir svoguna su pomidoru padazu ar pasta. Visa troskintuves turini dedu i verdanti sultini. Tiesa pries tai jau bulves sudetos puodan buna. Ipilu sauksta acto.
- 1
visada dedu mrinuotu burokeliu, svogunu ir faro gabaliuku - galkuciu, bet tokiu mazyciu. aisku sultinio.