• 14ats.

    kaip verdate burokeliu sriuba? ka i ja dedate? tik nedekite straipsniu is interneto, nes mane domina tokios kurios jums skaniausios..... aciu......

    tikmamaReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Mesa verdu. Tada pakepinu morkas, svoguna, burokelius, ketcupa ir sviesta. Is keptuves viska sudedu i puoda kur verda mesa, idedu bulves, paverdu 20 min.isjungiu ugni pabarstau krapais.

    Gelele13

  2. 3

    is pirmo isverdu mesa, tada i sultini dapilu vandens. dedu virtu pupeliu, morku, burokeliu, bulviu, krapu, prieskoniu misinio

    samsung1992

  3. 3

    pakepintu lasinuku, kai norisi riebiau.morku ar obuoliu kai norisi gaiviau, bet man svarbiausias yra geras sultinys

    raima

  4. 2

    ---Ievaap--- ne apie saltibarscius klausiu...

    tikmama

  5. 2

    nuverdu nuo kauliuku sultini,sutarkuoju burokeli,morka,supjaustau svoguna ir dedu i sultini,kiek veliua bulves pjaustytas,prieskoniai-tai druska,pipirai,malti lauro lapai ir tiek

    ruta26

  6. 2

    as dedu visada kelis saukstelius acto,bei cukraus :) mano drauges to nededa bet mano barsciai skaniausi :)

    ievaap

  7. 2

    O vietoj pupeliu ar tinka ideti zirniu? Po ranka neturiu pupeliu......

    tikmama

  8. 1

    man skaniausia sriuba, verdam paprastai, nieko nekepinam, burokeliai, morkos, sultinys is kubeliu, aliejus, o ipylus i lekste idedu grietines ir svogunu

    vinipukas

  9. 1

    Troskintuveje patroskinu burokus, morka ir svoguna su pomidoru padazu ar pasta. Visa troskintuves turini dedu i verdanti sultini. Tiesa pries tai jau bulves sudetos puodan buna. Ipilu sauksta acto.

    Imbiere

  10. 1

    visada dedu mrinuotu burokeliu, svogunu ir faro gabaliuku - galkuciu, bet tokiu mazyciu. aisku sultinio.

    arcita