• 3ats.

    ar naudojate amway ka nors iš šitos firmos

    norėjau paklausti ar kas naudoja amwary firmos ka nors aš naudoju riebaų nuėmėja tai labai geras grerai nujima riebalus o jūs ar ka naudojate šios firmos jai naudojate tai kokias priemones ar patenkytos kokybe.

    mamytukasBuitinė chemijaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as daug ka naudju is sitos firmos:) esu situ gaminiu fane.labiausia kosmetika- daug stipresne veikliuju medziagu koncentracija.kremai, serumai su daug aukstesne molekuline mase,pagaminti pagal visai kitokias technologijas istikruju daro nerealius dalykus. zinoma tai neatsitinka per viena ar dvi naktis, bet pameginti tikrai verta ypac tom kurios turi problematiska oda arba tos kurios turi tobula oda ir nori, kad ji isliktu kuo ilgiau tokia kokia yra dabar. sitos priemones zymia geriau isigeria i oda,veikia ne tik virsutini, ragini odos sluoksni, bet oda yra atnaujinama lasteliu lygmenyje.kad suprastum ka gauni nauodama sia kosmetika reikia bandyt paciai.reguliariai pradet naudoti ne pagal amziu, bet tada kai uzsitepus ant odos nejauti diskomforto.
    verti demesio skalbikliai, valikliai, puodai ir keptuves.Rudens, ziemos laikotarpiu ypac svarbus vitaminas c, cesnakas, multivitaminai, omega .
    viska turiu.naudoju.jei kuriai idomios smulkmenos, parasykit i a.z.

    raima

  2. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/16023/sveiki-ar-kas-yra-naudojes-ivaires-buities-priemones-is-amway-firmos-ka-naudojote-ar-patiko

    http://www.mamanija.lt/klausimai/45412/ar-kas-nors-naudojate-amway-produkcija

    http://www.mamanija.lt/klausimai/6275/kaip-jums-amway-prekes-ar-yra-kas-jas-naudoja-ar-tikrai-ju-uztenka-ilgam

    Pilna klausimu apie ta amway, tai gal netingek pasieskoti

    Anonimas

  3. 1

    Laba as mazdaug pries metus naudojau dantu pasta,feiri ,demeiu isemeja istikruju produktai tikrai geri

    RadvileZ