• 18ats.

    Turiu gana iskirtini klausima i kuri internete atsakymo su dukra neradome.Dukra ziauriai nepatenkinta savo itin storais plaukais.Jie gana trumpi ir ziauriai stori.Na itin kvailas klausimas,bet kaip manote ar yra budas juos suploninti?Man asmeniskai stori plaukai grazu,bet jau atsibodo su ja kovoti.

    Koralita12-17 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    taip , reik juos iskarpineti;)))

    Esta

  2. 3

    Tai kirpykloje gali paploninti specealiu kirpimu, man buna galiukus plonina.. Bet manau jei tik dziaugtis reikia storais plaukais, nes ateis laikas kai ji gailesis juos sugadinus per bereiksmes proceduras, ir jei jau stori plaukuciai reikia juos auginti, tada jie ne taip puciasi.. O dabar kai trumpi, tai tikiu, kad erzina vaizdas... :)

    SantaSantute

  3. 2

    jei plaukai stori, juos reikia auginti ir tuomet formuoti sukuosena tinkancia prie veido formos. stori plaukai yra turtas :)

    arcita

  4. 2

    Mano taip pat labai stori plaukai, tik as jau kokiu 16 metu ilgus nesioju, kai atsibosta kirpejos paprasau kad iskarpytu, bet tada lenda sruogeles is supintos kasos :( arba atkrenta ant veido ir erzina, bet jei nesioja trumpus, tai tikrai yra labai graziu modeliniu kirpimu, tik raskite gera kirpeja.

    Jurginele

  5. 2

    Pas mane labai stori plaukai. Na nežinau, man irgi gražu.. vienas būdas kiek sumažinti jų apimtį tai kirpčiukai,jeigu tinka meraitei tai geras būdas :)) Kitas būdas sužaisti su kirpimu. :)

    lydekaite

  6. 2

    o pas mane tokie ploni,ir taip norėčiau storų plaukų.pavydžiu visoms kurios tokius turit,tai gal negadinkit jų? o kaip suprantu jūsų dukrai paauglystė? jai taip tai per ją kiek pamenu pagal save,niekada niekas netinka,praeis tas laikas praeis ir kaprizai,dėl storų plaukų :)

    geiste33

  7. 1

    daabr nenori, o kada subres nores, toks amzius, tegu nueina pas gera plauku meistra, kuris padarys tokiu sedevru, kad ji pamils savo plaukus

    vinipukas

  8. 1

    Galima iskarpyti, tada nebeatrodys tokie stori.

    Yuki

  9. 1

    Na jei tavo mergaite butu bent 16 tai pasiulyciau kazkiek padazyti tai jie automatiskai suplonetu,bet tokius plaukus turint reiketu dziaugtis,nes ne visiems duota tokie.Yra mergaiciu kurios vargsta su plonais,nes neimanoma padaryti grazia sukuosena.Cia tik mano nuomuone.

    Anonimas

  10. 1

    na manau butu pukiausia iseitis juos iskarpyti..ir atauginti,kad mergaite galetu susipinti kasa.

    ingrandr