• 4ats.

    36 nestumo savaite,nuotaika

    sveikutes, man baiginejas 36 savaite. Ir nuolat jauciuosi pavargus,be motyvacijos. Labai skauda "tarpukoji",ypac jei daugiau pavaikstau,pajudu.Todel stengiuosi kuo maziau judeti,ir turbut del to jauciuosi gan prislegta. Ar kuriai is jusu yra taip buve? Ka darete? Namuose vyksta remontas,ruosiames suneliui, mano darbas minimalus,todel jauciuos lyg isnaudociau savaji. Jis nieko nesako, jei ka darau tai ir subara, liepia guleti. Pries nestuma buvau labai savarankiska, nesileidau islaikoma, viska darydavau pati, o dabar ir batus sunku paciai nusimauti. Kaip manot,ar imanoma ka padaryti, kad geriau pasijausciau, ar reikia palaukti nestumo pabaigos?

    mackeilaPsichologinė savijautaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    ir man taip buvo.. buvo tikrai sunku, tai aš 37 sav pagimdžiau.. nusipirkom su vyru mašina, tai norėjau j išsiurbliuoti ir nubėgo vandenys :DD

    samsung1992

  2. 1

    prasiblaskyti ar kazkuo naudingu uzsiimti galima ir mazai judant.tarim megzti, skaityti, ziureti filmus ir t.t

    raima

  3. 0

    As visa nestuma buvau judri, nereikejo pagalbos nei batu uzsimaut, nei nieko kito panasaus, bet vistiek tas judesys jau buvo nebe toks, juolabiau reikia ir pasisaugot labiau del pilvelio gyventojo, ilsekites i valias, nes kai gims vaikelis bus daug daug darbo ir dziaugsmo ir vargo vienu metu, galbut ir daug bemiegiu naktu, tada ir prisiminsit si laikotarpi, kad reikejo issiilseti, issimiegoti gerai, juo labiau jums tikrai daug nebeliko, megaukites tuo laukimu ir ILSEKITES.

    Anonimas

  4. 0

    Žinau tą būseną... Ir man buvo labai sunku, tuo labiau buvo pavasario galas ir kaip tyčia pasitaikė labai šiltas, todėl visa tinau, viską skaudėjo, jaučiausi negraži ir šiaip nevykus. Bet žinokit, viskas gerai. Pasiūlyčiau jums kol dar yra laiko, paskaityti knygų, žurnalų, nueiti į kirpyklą, tiesiog pasilepinti, nes patikėkit, po to laiko sau bus labai labai mažai... Sėkmės ir daugiau šypsenų! :)

    Ievu