• 26ats.

    Seima. Jums svarbiau jusu sukurta seima ar ta kurioje uzaugote? Ir kaip jusu vyrams? Viduje daugiau.

    Kartais, pamastau, kad mano draugas musu nelaiko, kaip uz seima, kad jam seima yra tevai ir sesuo, o ne as su vaikeliu ..
    As nelabai kontaktuoju su jo giminemis, ir turiu tam svariu priezasciu, todel, net nmevaziuoju i kaime vykstancius susitikimus,ir kai buna sventes, jis palieka mane ir vaziuoja su tevais, tai pamastau, nejau siais metais as viena su maziuku busiu, ir jam nerupes tas, svarbiau tetos, pusbroliai .. Ar cia kazkaip gal sureiksminu viska.. :(
    Istikruju tai skaudu man, visad norejau seimos, o va kazkaip cia ne taip ..
    Nebendrauju su jo tevukais, del sesrs, jo sesuo dar esant man 5nestumo menesy, per mano gimimo diena mane buvo uzsipuolus, negana to isvarte viska taip, kad as kalta. Todel man nemalonu lyst ten pas juos, nes jauciuosi svetima. Gal as kazka ne taip suprantu? Gal kam panasi situacija ir turite ka patarti ?
    Dabar emocijos paastrejusios, paskutinis nestumo menuo, daznai vienisa jauciuos, ir visai nemylima..Nemanau, kad perdedu, nes taip visada buvo, ir tiesa pasakius, manau, kad musu santykiai tarsi pasmerkti ..Nes as nekontaktuoju su jo gimine.. Bet negi turiu daryt kazka per prievarta ?
    Kartais net atrodo, kad jo mama tarsi kirsina mus... Kazi ar jie butu laimingi, jei issiskirtume, bet va man kazkaip tokia nuojauta ..:/

    SantaSantuteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man svarbesne mano sukurta seima, nors mano nuomone turetu but abi seimos lyg viena - lygiavertes, taciau del tam tikru aplinkybiu mano sukurta yra brangesne.

    Del jusu situacijos, manau perdetai ziurit, jei jums nepatinka, tai nebendraukit, bet vyro negalit atitraukt nuo seimos jo su tokiais priekaistais "mano su maziuku paliks", niekas jusu nepalieka, cia zmogiskas dalykas manau yra, kad vyras nori pabut su giminem, juk ne kasdien buna, o su jumis istisai sedi, tad kad tau tenka but vienai tai esi pati kalta :)

    Adri

  2. 3

    man asmeniskai svarbiau yra mano seima, t.y tevai, sesuo. gal kad gyvenime taip susikloste aplinkybes jog tikros seimynines laimes su yru patirti neteko tai turbut todel pirmoj vietoj visad bus mano seima kuri mane uzaugino. visad sakiau - vyrai ateina ir iseina o mama, tetis, galu gale nuosavas vaikas visad bus tavo ir su tavim :)

    arcita

  3. 3

    Miela santa, as jau kelinta karta paskautau ir bendrauk skilty apie tavo santykius su vaikinu kaip mamoms pasiguodi, o ar nepagalvoji, kad ramiau ir geri gyventum be tokio vaikino ir tokios jo seimos? As tiesiog matau kp akivaizdziai trumpini sau gyvenima savo jaunyste aukodama tokiam mazvaikiui ir nesubrendeliui....... ? Kitas dalykas atsakant i tavo klausima tai man seima yra mano vyras ir mano vaikai, o mano mama brolis man tik gimine ir bendrauju neitin daug su jais, as sukuri savo seima. Paklausiau vyro jis vienareiksminskai pasake, kad jam seima tai as ir vaikai ir kitaip negali buti, mes labai daug laiko kartu praleidziam, mes ne tik seima, mes draugai, mes neturim jokiu artimu draugu, mums nereikia baliu festivaliu. Visada esam kartu, ir kai nueinam pas vyro mama tai mes kaip drauges, as nelaikau savo uosvienes jos, ji man kaip drauge kaip vyresne sesuo.

    tikmama

  4. 2

    Mano vyro seima musu Aurytes net neskaito kaip savo anukes nors ir sunaus vaikas,mes su uosviene nesutariam juodai uzmust galeciau gal bet kad Aurytes neskaito kaip savo anukes nelabai pergyvenu ju reikalas ateis svente ir i musu kiema kaip prisimins tik tada bus velu.... :D o seip turi daug zmoniu kurie ja myli kaip savo , turi nuostabius krikstotevus :)

    Raimonda20

  5. 2

    Santa, perskaiciau ka paraset, tai zinokit mano vyro sesuo man isede tiek nervu kiek nei vienas zmogus gyvenime nera isedes, per savo liezuvi ji man labai pakenke, yra kibusi i atlapus, gerai, kad vyras buvo, nes tokia karve butu uzmusus mane. Jau kai susipazinau su vyru nuo pat pazinties pardzios jis man pasake, kad viena is jo seseru yra labai blogas zmogus, keista buvo tada tai girdeti is brolio lupu, bet kai pamaciau kaip yra, tai atsiprasant nu ir nafik....o cia tai asmenybe. O ka as, durne apsimetu, nors vengiu jos, kai vyksta kazkokie suvaziavimai giminiu pirmiausia issiaiskinu ar ji bus ir tada sprendziu vaziuot ar ne. Vyras mane visada palaiko, uzstojo pries ja, bet zinau vistiek, kad jai kazkas vistiek nepatiks, ras prie ko prikibti, dar jei uzgers tai isvis pablus. O vyras juk irgi visada nepastoves salia, o pati as nenoriu net i diskusijas su ja leistis, nes jos tokios slykscios ir absurdiskos, kad baisu...Nepratusi as prie tokio bendravimo.

    Anonimas

  6. 2

    Svarbios abi, ant tiek nesvarbi tik vyro gimine, nes as jiems nepatinku, jie man nepatinka, is pagarbos vyrui tik nesidraskau ir dantis sukandus vaziuoju pas juos retkarciais, kad anuke parodyti, patiems pasirodyt. Vyras jau ne karta irode, kad jo sukurta seima jam svarbesne. Man asmeniskai norisi kuo daugiau laiko praleisti su savo seima, su savo dukra ir vyru, nes tie tevai ikyreje yra :-)

    Anonimas

  7. 2

    be praeities nera ateities, bet ar viskas kas buvo praeityje yra svarbu sendien?man svarbiau tai kas vyksta dabar

    raima

  8. 2

    mano sukurta šeima.. nes mano mama iš pradžių nelaukė mano berniuko, per ją buvo labai daug ašarų, net persileidimas grėsė..

    samsung1992

  9. 2

    Labai gaila busimo vaiko, kad jis tures kentet tokias nesamones ir akivaizdu, kad netures normalios seimos. Pries darant vaika reikejo ne tik apie save galvot, kad tu jo nori, bet ir koks bus jo gyvenimas. O taviskis tave isdurineja kaip tik moka, akivaizdu is visko, ka rasai dabar ir anksciau. Nebuk kvaila ir netikek viskuo, kas tau sakoma. O kad dar jo mamai skambineji santykiu aiskintis, tai isvis cia zemas lygis. Skirkis ir gyvenk ramiai su vaikui, nes tokioj aplinkoj neuzauginsi ramaus sveikos psichikos vaiko, jeigu aplink jis matys tik skandalus ir rekimus. Ir nepamirsk, kad kaip tevas elgiasi su motina, taip ir vaikas veliau elgsis su savo zmona. Turesi berniuka, taip kad labai gerai pagalvok, ar toks tevo pavyzdys jam reikalingas. Gal visgi geriau bus, jei jis teva matys savaitgaliais ramu ir nekelianti skandalu bei nezeminanti savo moters.

    Anonimas

  10. 2

    Dekui visoms uz pasisakymus, bet as kaltu nieskau ;D ar as kalta, ar jis ... :D
    Taip kartais norisi pasiguost, ten kur taves niekas nepazysta ir nemato .. Kartais norisi buti isklausytai .. Nes buna per daug visko susikaupia.. As jam niekad NEDRAUDZIAU vaziuot pas gimines, ir niekad nepasakiau nei vieno priekaisto del to.. Jei as nevaziuoju vadinas yra priezasciu, o ne seip is "lempos".. Nematau reikalo ten kaip pauosalui sedet, nes nera ten su kuo bendraut... Tai nematau reikalo ten vaziuot.. Ir seip jei jis kitaip elgtusi, gal ir butu kitaip.. O dabar kai pastoviai mama tete, tai as jau kaip kokia mulke jauciuos.. Pvz vakar jie vaziavo seses pasimt, ir maniskis kartu vaziavo nakti, as bandziau jam skambint, jis pirma syki atmete, o po to nekele.. Nesupratus likau, paskambinau jo mamai, sako jis miega, nes diena gere truputi, o as juk zinau kiek jis "pakelia".. Iskarto supratau, kad melas... Ir pasijauciau labai kvailai, po to jam skambinau is abonento (jis neturi to nr) ir pakele... Tai zinokit dar dabar sedziu surugus del to, ir jam issakiau, kad daugiau gyvenime neisiu i svecius pas jo tevus, kad neslambinsiu ir lai man neskambina, nes jauciuos, kaip kokia idiote, kai tevai mato, kad jis teb vaidenas tai va taip ir vyksta.. Geda man net susitikt juos, vien del draugo elgesio ... Tai va del to as nevaziuoju, bet cia tik smulkmenos, visko as nesurasysiu, o ir reikalo nera :) bet vistiek aciu visoms...

    SantaSantute