Atsakymai

  1. 4

    Ziurint del ko skirybos ivyko, kiek praejo nuo paskutinio gimdymo ir visa kita.. Kiekviena moteris cia individualiai sprestu toki reikaliuka.. Vaikai nera kalti, bet reikia ir drasos turet lauktis vienai, ir auginti vienai..Nors kita vertus gal tai butu puiki priezastis susitaikyti :)) ?
    As net nezinau, kaip elgciaus, lengva kalbet, bet pasakyciau jam apie tai, isklausyciau jo nuomone, o tada spresciau, jei tau butu pirmas vaikas be jokiu kalbu gimdyciau... O jei koks 4 tai nezinau net..

    SantaSantute

  2. 2

    man net klausimas nekiltu.pasakyciau tevui,ir auginciau.nesuprantu nuomones-jei pirmas vaikas-auginciau,jei 4 tai zudyciau.visi vaikai vienodi ir lygus. tuo labiau,jei vaikas nera pirmas,turi zinoti kaip apsisaugoti.o jei jau pastojai,tai ir turi gimdyt,reikia atsakyti uz visus savo veiksmus,be to, vaikelis tai nera bausme,o dziaugsmas.

    mackeila

  3. 2

    ieskociau vaikui tetes:) arba palaukciau kol pats susiras

    raima

  4. 1

    pirmiausia pasakyciau vaikelio tevui, o veliau auginciau maziuka

    samsung1992

  5. 1

    oi net nezinau sunku ka sakyti ,kai butu butu jau kita situacija.

    sveiki

  6. 1
  7. 1

    Na jeigu tai butu mano pirmas vaikas as ji gimdyciau,pranesciau ir vaiku tevui sia zinia.Jeigu jam butu dzin pareiksciau alementus,kad butu nors kazkiek is jo atsokomybes.Daugiau vaikui paaugus galetu su tevu palaikyti rysi,nes jis nekaltas del to,kad musu keliai issiskirste.

    Anonimas

  8. 1

    As ir manau,kad priklausytu nuo aplinkybiu ivairiu,nes reikia pagalvot kaip bus derinama kai liktum viena darbai namai nestumas,nesakykit,jei prikipdavo dar dvi rankos o cia panasiai kaip ir viena ir dar jei ne vienas vaikutis seimoje,o keli,ar istengsi?Zinoma reikia pasakyt vyrui nors jei skaudus ir nemalonus isiskyrimas buvo jau nieko nebepakeis ta zinia,reikia susidet dabar visus pliusus ir minusus

    NORFA

  9. 1

    Pranesciau jam, pasigimdyciau vaika ir laimingai gyvenciau.

    Imbiere

  10. 1

    gimdyciau. o ir isiskyriu pačioje nėštumo pradžioje :) nebuvo jokiu minciu,kad galeciu negimdyti.

    Nojukas