Atsakymai

  1. 2

    Pabandykit garinima inhaliatoriumi.

    Yuki

  2. 2

    kaip suprantu kaip laringito kosulys, as savo vaika butent nuo tu lojimu tik garinu, nesinori kisti tu vaistu, ir neslepsiu garinu iki 4-5dienu.

    Jettee

  3. 1

    inchalecijos labai padeda

    ievaap

  4. 1

    Jei laringitinis kosulys tai garinti galima, bet tik ne prieš miegą, kad vaikas ilgiau pabūtų stačias, o ne gulsčias. Kadangi apgarinus atsipalaiduoja bronchai, atsiranda karkalų, o gulint jie lengvai gali pereiti į kvėpavimo takus kur eis tik giliau ir sukels gilesnius uždegimus. Tad prieš miegą negarinkit. Aš garindavau du sykius per dieną pirmoj dienos pusėj ir antroj. Padėtų ir inhaliatorius, bet taip pat ne prieš pat miegą.
    Jei iš vaistų - tai labai gerai padeda garinimas su ventolinu arba sirupas ventolino. Vengti šalto oro, kad neįkvėptų... O geriausia būtų jeigu pasirodytumte daktarui. Savigyda kartais ir nugydo :)

    lydekaite

  5. 1

    Jusu atveju geriausiai pagelbetu inhaliatorius.As garinau su eukobalio tepalu.

    grirute

  6. 1

    kai garintat dedat sodos, o gal der ir jodo pora lasu?

    meiliuciuke

  7. 0

    Gydykite liaudiškomis priemonėmis:
    Avietė tinka: http://m-d.lt/straipsniai/aviete-ir-jos-gydomieji-budai/#Sergant%20per%C5%A1alimo%20ligomis
    Putinas ypač gerai: http://m-d.lt/straipsniai/putinas-ir-jo-gydymo-budai/#Sergant%20per%C5%A1alimo%20ligomis

    Gentalija

  8. 0

    na mes turim pastoviai laringita tai visu pirma as duodu kvepuoti adrenalino(viena ampole adrenalino ir du kubai natrio hlorido)po poros dienu praeina tas baisus kosijimas ir tada garinu tik su mineraliniu vandeniu ar natrio hloridu padeda bet vaistuku vistiek neisvengiam tai papildomai dar nuo kosulio geriam.

    Anonimas