• 7ats.

    Viduriavimas

    Sveikos mamos,mano mazylei menuo ir savaitele,siandien visa nakti ir diena vidurioja bet pries pora dienu pakeitem misinuka aptamil 1 I aptamil2 vaikuciams kurie neprisisotina,gali buti nuo misinuko arba nezinau ji vidurioja kas valanda,neverkia nieko tik pampo nespejam keisti,negaliu prisikambinti I poliklinika bet cia uk vistiek siandien nepapulsim:(gal kokia arbatyte galima duoti?

    mamuskaKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    oj jūs arbatos klausėte kokio amžiaus jūsų mažytė šiaip kmunų arbata dar tvarko viduriukus ;)

    safyra

  2. 1

    Duokite ryžiū spaustų ryžiū košę virtą piene 3,5 proc riebumo mums padėjo :)

    safyra

  3. 1

    pabandykit gryst prie seno misinuko.ir tada po biskuti pratinkit prie kito.pirma diena viena karta.antra diena dukart.ir taip po truputi didinkit normas.kol organizmas pripras prie naujo misinuko.

    skruzdux

  4. 1

    ir as taip manau praejo dvi dienos nuo pakeitimo matyt ir prasidejo:(ir ka daryti?ar palaukti iki rytojaus ar ka?gydytoja rytoj priims nors jokios naudos cia nebus manau cia uk daktarai tai nuvaziosi ir atvaziosi as galvuoju gal kokia arbatele galima ar tokiai mazytei dar negalima?

    mamuska

  5. 1

    greiciausiai nuo misinuko.mums taip buvo.gryzom atgal prie seno ir nustojo viduriuot.

    skruzdux

  6. 0

    Straipsnis. http://m-d.lt/straipsniai/vaikas-viduriuoja-ka-daryti/

    Gentalija

  7. 0

    Apie viduriavimą, jo priežastis ir kaip nuo jo apsisaugoti informacijos gana aiskiai isdestytos rasite: http://m-d.lt/straipsniai/vaikas-viduriuoja-ka-daryti/

    Gentalija