• 8ats.

    Jauciu,kad mazeja pienuko,jau 3 dienas.Dukrytei 3men.ir savaite.Vakare vos uzmigdau,nes vis zinda ir nepaleidzia kruties.Ar dar galiu tiketis,kad pienuko dar bus,ar jau pradeti primaitinti misinuku?Bijau,kadnenores misinuko ir nemokes is buteliuko.

    laukimePrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jus nuraminsiu tai augimo suolis,vaikelis uzsisako sau daugiau pienelio viskas susitvarkys per savaitele. Nepergyvenkit ir nepasiduokit misinuko nkm nereikia.Anonime nerasykit cia nesamoniu kam reikes veliau to isinuko jei vaikas puikiai maitinamas bus mamos pienuku? Matyt nemaitinot savo vaiku arba ju dar neturite...

    Vaidiaska

  2. 2

    As padariau tokia klaida ir daviau misinuko, tai dukryte vakarais atsisake gerti mp,o ties 4 men visai spjove kruti. Dabar zinau,kad tai, turbut, buvo augimo suolis. dazniausiai jis per savaite praeina, pasiskaitykite internete apie tai placiau

    Mistikute

  3. 2

    Neskubėkite duoti mišinuko.... O šiaip, jeigu norite ir toliau maitinti vaiką, tai jokiu būdu nenustokite duoti krūties. Šiaip aš asmeniškai manau, kad dabar jūsų vaikui augimo šuolis, dėl to daugiau valgo. Ir tai yra normalu, per kelias dienas, max savaitę susitvarko. Stebėkit šlapių sauskelnių kiekį. Jeigu jų ne mažiau 6 (pasysiojimai) per parą, vadinasi pieno tikrai užtenka.

    Ievu

  4. 1

    neskubekit su tuo misinuku, geriau nusipirkit vaistinėje arbatos skatinancios pieno gamyba, gerkit daug vandens ir daznaiu duokit kruti vaikuciui, ir pienelio tikrai vel atsiras uztektinai, keleta dienu pasikankinsite, maziau pamiegosite, bet naudos bus kur kas daugiau, nei iš mišinuku :)

    loretike1

  5. 1

    aciu visoms mamytems uz pasisakymus.Vyras jau nupirko misinuko,bet neispakuosiu dar kol kas,galiojimas juk ilgas-jei vis del to prireiktu ...Gali buti,kad cia tikrai bus augimo suolis.ziuresim :)

    laukime

  6. 1

    man padėjo graikiškų riešutų valgymas,o dar yra arbatėlės tam skirtos :)

    Anonimas

  7. 0

    na ziurek kiek kartu tai kartosis jei pastoviai ji nepaleis kruties tai bandyk primaitint.beto visteik kazkada gausit duot misinuko ir tures vaikutis vis tiek priprast.sekmes ir kantrybes:)

    Anonimas

  8. 0

    na jei vaikas nedavalgo,kam ji kankint?duot misinuko ir viskas:)

    skruzdux